WeTu Analytics

George Lodge International Conference Centre

Konferensen är elegant och modern och lämpar sig väl för en mängd olika evenemang. Lokalen kan ställas in efter dina behov i en mängd olika stilar. Den är idealisk för träning, datorträning (leverera egna datorer), workshops, möte cocktailkvällar, affärsfrukost och många fler. Den består av ett privat arbetsområde för facilitator, avkopplande soffor där de kan varva ner i rasttider. För rökare finns det en utvändig balkong utsedd för detta ändamål. De andra rummen som nämnts ovan kan utnyttjas i samband med denna plats.

Lunch serveras i festsalen eller om vädret är perfekt vid poolområdet (måste ordnas före). Alla badrum ligger nerför trappan. Vårt konferenscenter upprätthåller en tjänst som är skräddarsydd efter dina behov och säkerställer att dina mat- och dryckesbehov alltid uppfylls. Vi är alltid glada att diskutera alternativa menyer och speciella kostbehov med dig.

En mängd olika konferenspaket finns tillgängliga och vi tror att varje konferens/evenemang/möte har individuella krav och vi är därför mycket flexibla i vårt förhållningssätt att citera enligt dina specifika behov.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

George Lodge International Conference Centre

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor