WeTu Analytics

The Oyster Box

The Oyster Box ligger med utsikt över det historiska och berömda landmärket Umhlanga fyr, och har länge varit ett av Sydafrikas mest älskade och mest framstående hotell, som upptar en speciell plats i hjärtat av de otaliga gästerna som har haft sin värme, omtänksam service och avslappnad elegans sedan den första öppningen 1947.

Oyster Box, som står stolt på Umhlangas strand, direkt på stranden och med utsikt över Indiska oceanen, är ett av Sydafrikas mest älskade hotell. The Oyster Box är känt för generös gästfrihet, uppmärksam service och exceptionell mat, och erbjuder all den koloniala charm och nostalgi från en svunnen tid, men med all modern komfort och bekvämligheter.

Oyster Box Hotel är perfekt beläget vid havets utkant, bara 5 minuters promenad från Umhlanga Village Centre. Hotellet har ett bekvämt läge för snabb och enkel tillgång till Afro-chic Durban centrum, internationella flygplatser och många eleganta shoppingcenter... men har ändå en känsla av klassisk charm och elegans som Ingen annanstans på jorden.

Närliggande turistattraktioner av enormt intresse för resenärer inkluderar Gateway Theatre of Shopping, Ushaka Marine World, Sun Coast casino, den historiska Natal Midlands och majestätiska Drakensberg Mountains, liksom utmärkta stora 5 spel parker, loger och historiska slagfält.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Oyster Box

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor