WeTu Analytics

The Oyster Box

Garden Villa Lofts

Vackert designade loftrum med utsikt över trädgården erbjuds som fristående boende, eller i kombination med en Superior Garden Villa. Varje rum är individuellt och utmärkt inredda med magnifika 4 affischking size-sängar och gott om utrymme för gästerna att känna sig som hemma i legendarisk lyx.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Classic Garden Facing Rooms

Alla våra eleganta rum har utsikt över hotellets lummiga och lugna trädgårdar för en fridfull utsikt över vad som bara kan beskrivas som hotellets privata oas.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Classic Sea Facing Rooms

Alla våra Classic Sea Facing Rooms har en balkong med utsikt över Umhlangas ikoniska fyr och den hisnande kusten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Luxury Sea Facing King/Twin Rooms

Lyxiga rum med havsutsikt, som alla har en balkong med utsikt över Umhlangas ikoniska fyr och hisnande kustlinje. Alla rum har ett badrum med dubbla toalettbord och en rymlig separat dusch.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sea Facing Cabana

Våra vackert inredda Cabanas, som ligger på nedre marknivå med enskilda terrasser, erbjuder enastående utsikt över vattnets kant. Inom dessa vackra hytter kan gästerna njuta av att sova lugnt på lyxiga king size fyra affisch sängar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sea Facing Luxury Suites

De individuellt inredda sviterna Sea Facing har magnifik utsikt över Indiska oceanen och erbjuder utrymme och komfort i ett lyxigt sovrum med en elegant inredd separat vardagsrumsdel.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sea Facing Deluxe Suites

Beläget på nedre marknivå med privata dopp pooler och terrasser Deluxe Suites erbjuder gästerna lyxiga sovrum och separata loungeområden - en perfekt konfiguration för en perfekt vistelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sea Facing Family Rooms

På The Oyster Box har en otrolig nivå av omsorg och hänsyn tagits till att erbjuda exceptionell komfort för familjer. Med detta i åtanke är vi glada att kunna erbjuda fem privata familjerum, var och en med ett sovrum tillsammans med ett extra andra sovrum (fyra med våningssängar och ett loft med två enkelsängar) för de mindre medlemmarna i familjen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Superior Garden Villas

Dessa charmiga villor ligger i de lummiga omgivningarna i hotellets trädgårdar och har en privat avsvalkningspool, en avkopplande terrass, en privat lounge och en bar och ett överdådigt badrum. Om du vill kan dessa villor omvandlas till en villa med 2 sovrum helt enkelt genom att reservera en av Garden Villa Lofts.Beläget i hotellets grönskande omgivningar. Dessa charmiga villor har en privat avsvalkningspool, en avkopplande terrass, privat lounge och bar och ett överdådigt badrum. Om du vill kan dessa villor omvandlas till en villa med 2 sovrum helt enkelt genom att reservera en av Garden Villa Lofts.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Presidential Suite

Sviten delas över två nivåer med en privat hiss erbjuder gästerna glädjen i ett stort sovrum med sin egen lugn, exceptionellt bekväm sittgrupp och en intim personlig studie. Två påkostade badrum i marmor - hans och hennes - med hennes erbjuder oöverträffad havsutsikt för lyx och lugn bortom jämförelse. Och naturligtvis finns det en magnifik privat fälgflöde pool, en smakfullt skräddarsydd privat lounge, en nådig matsal med sittplatser för 8 gäster med en privat bar och ett välutrustat kök för intim in-suite dining. Och för den ännu större känslan av utrymme, erbjuder sviten ett extra sovrum.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Oyster Box

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor