WeTu Analytics

The Oyster Box

The Grill Room

Det legendariska Grill Room har varit känt för sin utsökta mat och enastående mat i nästan 70 år.

Menyn är en inspirerad kombination av klassiska favoriter, skapad av Bea Tollman, president och grundare av Red Carnation Hotel Collection, restaurangens signaturrätter och moderna skapelser, inspirerade av aktuella globala trender.

Classic Grill Room inkluderar den autentiska Gueridon-tjänsten, där mat tillagas och presenteras vid det enskilda matbordet och i Classic 1920-talet Hors d 'Oeuvres Trolley, med ett omfattande utbud av 18 “gamla världen” aptitretare.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Ocean Terrace

Den vackra restaurangen Ocean Terrace, som har vacker utsikt över Indiska oceanen, serverar en bistro-stil och är perfekt för avslappnade middagar, utomhus och familjen. Med något som passar alla smaker inkluderar nybakade pizzor från den vedeldade pizzaugnen, hållbara skaldjur och en mängd fleråriga favoriter som fish and chips. Ocean Terrace serverar också en läcker engelsk frukost varje dag, samt en à la carte-meny till lunch och middag.

Även på Ocean Terrace, den otroliga Curry Buffet, inklusive äkta Tandoori Chicken, fortsätter att locka fans från långt och brett. Med hjälp av delikata handblandade kombinationer av kryddor och färska örter ingår det omfattande urvalet av Curries, kött, fisk och vegetariska alternativ - vilket gör varje curry till ett mästerverk!

Ocean Terrace är också den perfekta bakgrunden för en avslappnad sundowner med utsikt över fälgflödespoolen och havet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Palm Court

The Palm Court är inspirerad av The Oyster Boxs ursprungliga koloniala arkitektur med fyra magnifika tole och keramiska ljuskronor som köpts från Savoy Hotel i London, naturligt solljus och höga Palms, och är platsen för det legendariska High Tea varje eftermiddag. Det är också en favorit mötesplats för avslappnade middagar och en idealisk plats att njuta av Evening Indulgence behandla.

High Tea är en lång, lugn affär med levande pianomusik ett välkommet tillskott till tillfället. Alla bakverk och bakverk tillagas på boendet av den verkställande konditorn Joanita Venter och hennes team. Det höga tebordet är ett visuellt och smakfullt spektakel av överdådiga godsaker, med allt från nybakade scones, bakverk, pajer och kakor till fingersmörgåsar och salter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Lighthouse Bar

Lighthouse Bar är rikt inbjudande med sina mörka träpaneler och detaljer i läder, crimson och guld, och har en stor terrass för spektakulär utsikt över den ikoniska fyren och Indiska oceanen. Med levande musik, läckra lättare snacks och exotiska cocktails är detta den hetaste baren i KwaZulu-Natal.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Oyster Bar

Eleganta Oyster Bar har utsikt över infinitypoolen och Indiska oceanen och specialiserar sig på champagne och ostron, nyskördade från våra egna ostronsängar. Här erbjuds även en lättare meny, läckra cocktails och levande musik.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Chukka Bar

Denna autentiska gamla världen bar är full av charm och karaktär. Den har förblivit en fast favorit bland lokalbefolkningen i över 40 år, serverar läckra rejäla tilltugg och det finaste urvalet av whisky, öl och cigarrer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Oyster Box

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor