WeTu Analytics

The Oyster Box

The Chef's Table

Om du är en foodie som letar efter något lite “utöver det vanliga”, behöver en unik evenemangsmeny eller vill imponera på någon speciell - missa inte chansen att ta en första plats med Executive Chef Kevin Joseph och hans ess Team, för en extraordinär matupplevelse på The Chef's Table in The Kök på The Oyster Box.

Din kväll börjar i den eleganta Oyster Bar med drinkar före middagen och levande musik från vår inhemska musiker, innan du tas “bakom kulisserna” där din kulinariska resa börjar, med en rundtur i det fungerande köket och din roa bouche Champagne och Canapes.

När dramat i detta upptagna kök i” full service” -läget utvecklas, titta på när kockarna förbereder en utsökt 5-rätters parad meny framför dina ögon. Kockens bord är tillgängligt för grupper om mellan sex och 10 gäster, från måndag till söndag endast för middag.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Direct Beach Access

Direkt tillgång till stranden till en badstrand

Vissa Mer
Vissa Mindre

Holiday Club

Barn mellan 4 och 12 år har tillgång till den övervakade semesterklubben under vistelsen.

Andra semesteraktiviteter inkluderar berättande, ansiktsmålning, konst- och hantverksaktiviteter, pizza-tillverkning och filmvisningar. Särskilda program erbjuds under högsäsong såsom skollov, påsk, jul och nyår.

Holiday Club är öppen dagligen från kl. 10.00 till 19.00

Vissa Mer
Vissa Mindre

Dining in the Wine Cellar

För en mer intim matupplevelse ligger vinkällaren, med sitt glastak, strax nedanför Oyster Bar och är unik för middagsfester, företagsfunktioner, provningar eller speciella evenemang och erbjuder ett kockbord för upp till 10 gäster.

Skräddarsydda menyer skapas för varje tillfälle och den bosatta Sommelier presenterar ett urval av viner från den prisbelönta vinlistan Diners Club Diamond, som ståtar med det finaste urvalet av sydafrikanska och internationella årgångar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Cinema

Hotellets gäster har tillgång till en intim, 24-sitsig biograf/screening rum. Varje månad sätts ett nytt schema, kör en ny film fem gånger om dagen (10h00, 14h00, 18h00, 20h00 och 22h00).

Vissa Mer
Vissa Mindre

Private Fitness Centre

24 timmars tillgång

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Spa

Vi är dedikerade till att återställa skönhet och balans genom individuella behandlingar och spabehandlingar, personliga för var och en av våra gäster av exceptionellt skickliga terapeuter. Vårt engagemang för välbefinnande fokuserar på holistiska principer, som kombinerar gammal visdom och modern expertis.

Spaet på The Oyster Box använder en mängd internationellt erkända behandlingsprodukter samt ett eget exklusiva signatursortiment av alla naturliga kroppsprodukter och professionella spabehandlingar B | Afrika. Denna deluxe-serie kombinerar inhemska afrikanska växtextrakt och den naturliga godheten hos västkusten Atlanten havssalter.

B | Afrika använder hållbara skördemetoder på förnybara inhemska arter, såsom olja från baobabträdet, marulaolja, avokadosmör, honung, rooibos, Mongongonöt- och Ximenia-kärnolja. Dessutom omfattar sortimentet noggrant utformade B | Africa Spa behandlingspaket.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Business Centre

Vårt toppmoderna, 24 timmars gratis Businesscenter, som ligger på första våningen intill biografen, är tillgänglig för alla hotellets gäster. Det finns 2 skrivbord med dator, skrivare och en förfriskningsstation som erbjuder genomtänkta detaljer såsom torkad frukt och mineralvatten samt te och kaffe på begäran. Business Centre erbjuder gratis internet och hela hotellet har gratis wi-fi om du föredrar att arbeta från ditt rum. Affärscentret har också fax-, svartvit kopiator och sekreterartjänster som finns tillgängliga på begäran. Frakt och förpackning, laminering och bindning kan ordnas direkt med vårt concierge däck mot en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Clock Library

Klockans bibliotek

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Oyster Box

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor