WeTu Analytics

Val du Charron Wine and Olive Estate Guesthouse

The Grillroom

Grillroom är helt enkelt nirvana för köttätare: kornmatat och gräsutfodrat nötkött, torrt eller vått åldrat, är alla mellan 22 och 55 dagar - plus det finns bifftartare, oxtail, brisket, märgben, biltong och köttburgare också. Venison, fläsk och kyckling har en framträdande plats tillsammans med lax, räkor och bläckfisk, och det finns också vegetariska alternativ på menyn. Trålning av den omfattande menyn kan ta en stund, njuta av den med ett glas av Estate prisbelönta viner. Om du älskar kött som vi gör, är detta en liten bit av himlen med utsikt att matcha.

Luftig, diskret europeisk elegans präglar restaurangens interiör, som är glasfasad för att visa upp panoramautsikt från vingårdar och olivodlingar till de blåklonade bergen som omger Wellington. På en solig dag väljer du ett bord på däck och sitter sida vid sida för att njuta av naturteatern.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Pizza Vista

Vår Pizza restaurang ändrar sitt namn! Från 1 maj kommer vi att handla som Pizza Vista. Vårt nya namn och logotyp är känsloladdat för vår fantastiska utsikt och vedeldad pizzaugn som producerar läckra italienska klassiker.

Eftersom vi inte kommer att vara en franchise kan kunder se fram emot att njuta av mer lokala råvaror såsom hantverksöl och säsongsbetonade rätter med lokal frukt och grönsaker utöver välbekanta favoriter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Val du Charron Wine and Olive Estate Guesthouse

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor