WeTu Analytics

The Emakoko

Konceptet för The Emakoko var skapelsen av Anthony och Emma Childs - dina värdar under din vistelse. De bor på plats med sin lilla familj och sitt engagerade team av personal, som är glada att välkomna gäster och för vilka ingenting är för mycket besvär.

Emakoko är en 20 fyrbäddsvilla, lyxig lodge konstfullt byggd i sidan av en dal vid floden Mbagathi, på gränsen till Nairobi-nationalparken. Stor omsorg har vidtagits för att införliva de vackra fikonträd som växer på klippan där lodge ligger. Alla rum ser rakt över floden och in i parken.

Emakoko tillåter människor att starta och avsluta sin safari i den djurmiljö de har rest hittills för att njuta av. Inom 20 minuter efter tullklarering kan de nu titta på spel i den fantastiska Nairobi-nationalparken. De enda förseningar som kan uppstå på väg till eller från The Emakoko är de naturliga pauserna för att se en stolthet av lejon eller vänta på en noshörning eller resa av giraff att korsa vägen.

Oavsett om du njuter av en Emakoko cocktail i utsiktsområdet eller bara tar en kopp kaffe vid poolen med utsikt över floden, är du säker på att koppla av. Det finns också en chans att se vår bosatta flodhäst, som också gillar att hålla ett öga på dig. Han kan ses bete på gräsmattan utanför rummen tidigt på kvällen eller på morgonen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Emakoko

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor