WeTu Analytics

The Emakoko

Game Drives

Ta ett spel enheter till en av de mest unika spelparkerna i världen, Nairobi-nationalparken.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Visits to The David Sheldrick Trust

Besök för att se föräldralösa elefanter. David Sheldrick Wildlife Trust föddes ur en familjs passion för Kenya och dess vildmark. Idag är David Sheldrick Wildlife Trust världens mest framgångsrika räddnings- och rehabiliteringsprogram för föräldralösa elefanter och en av de banbrytande skyddsorganisationerna för vilda djur och livsmiljöskydd i Östafrika.

https://www.sheldrickwildlifetrust.org/

Vissa Mer
Vissa Mindre

Visits to the Giraffe Centre

Grundades 1979 som ett centrum för uppfödning av den utrotningshotade Rothschilds giraff ytterligare eskalerade sina bevarandeinsatser 1983 och öppnade upp ett enastående miljöutbildningscentrum. Ta en tur runt Centret och mata girafferna.

http://giraffecenter.org

Vissa Mer
Vissa Mindre

Nairobi Excursions

Nairobi är precis runt hörnet för dem som behöver få sista minuten objekt. Även om vår butik är fullt fylld, skulle vi gärna ta dig till någon av de lokala shoppingområdena i Nairobi. Våra förarguider är inte bara djurlivsspecialister, men de förstår också konsten att förhandla.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Lion Lights

Ett intressant projekt för att avskräcka stora rovdjur som lejon, leopard, hyena och gepard från att döda boskap som hålls i inhägnader. Detta enkla projekt uppfanns av en 11-årig pojke, Richard Turere, vars familj och grannar stod inför rovdjursangrepp och boskapsskötsel nästan dagligen i Kitengela (ett område som gränsar till Nairobi nationalpark).

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Emakoko

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor