WeTu Analytics

Amakhala Woodbury Tented Camp

Woodbury Tented Camp är ett intimt trestjärnigt bussläger som ligger på det spektakulära Amakhala Game Reserve och drivs av familjen Gush, som har bott på landet i fem generationer. Många av vår personal har vuxit upp i området och är stolta över att se till att din afrikanska safari upplevelse blir minnesvärd.

Inbäddat i en avskild sluttning snår med utsikt över den gamla flodslätten i Bushman's River, är Woodbury Tented Camp en av de dolda juvelerna i östra Kapprovinsen.

Tio bekväma en-suite tält på upphöjda baser, var och en med sin egen privata däck, tillåter gästerna att njuta av en sällsynt intimitet med naturen. Varje tält har rinnande varmt vatten, möjlighet till king size-sängar eller enkelsängar och elektriska filtar för de mysiga kvällarna. Även i portföljen finns två familjetält som ansluter via en balkong, så att familjer kan njuta av den afrikanska busken tillsammans.

Två gånger dagligen spel enheter med en av våra vänliga och professionella guider ger chansen till spännande Big Five-spel visning och oförglömliga sundowners i busken. Lägerlivet är centrerat kring restaurangen och loungen med halm- och duk, med dess expansiva däck med utsikt över Woodbury-slätterna. En mängd olika viltarter som zebra, giraff, buffel och elefant kan ofta ses från däck, medan fiskörnarnas spökrop ekar över dalen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Amakhala Woodbury Tented Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor