WeTu Analytics

Amakhala Woodbury Tented Camp

Safari Game Drives

Spelenheter kommer säkert att vara en av höjdpunkterna i din vistelse hos oss. Drivningarna utförs i öppna 4x4 fordon på Amakhala Game Reserve av våra vänliga och professionella guider som brinner för den afrikanska busken. Morgonenheter avgår i tid för den afrikanska soluppgången (efter en snabb kopp kaffe på lodge, förstås). Detta är den bästa tiden att leta efter några spännande arter som är aktiva just nu, till exempel lejon. Halvvägs genom enheten hittar din guide en bra plats för en paus och du kommer att vara välkommen att gå av fordonet och njuta av hemgjorda kex och te eller kaffe.

Eftermiddagsenheter avgår mitt på eftermiddagen och går in tidigt på kvällen, inklusive ett stopp för sundowners att sträcka benen och prova sydafrikanska snacks som biltong, medan du smuttar på en drink som du väljer. När du tar dig tillbaka till lodgen efter att solen har gått ner finns det en chans att se det konstiga och underbara nattliga djurlivet växa fram, såsom springhare, brun hyaena och piggsvin.

Spelenheter ger våra gäster möjlighet att utforska de olika landskapen i Amakhala Game Reserve, från de höga klipporna och den slingrande Bushman's River till öppna gräsmarker och sandskogar. Våra guider kommer att göra sitt bästa för att hitta så många speciella djurliv iakttagelser för dig som möjligt, och var inte blyg för att berätta för dem vilka djur du vill se mest på din safari! Förvänta dig att lära dig mer än bara de stora djuren också: våra guider är kunniga om fåglar, träd, reptiler och mycket mer.

Amakhala Game Reserve är ett komplext och mångsidigt ekosystem som ger livsmiljö för över 60 däggdjursarter, inklusive Big 5. Reservet är också hem för flodhästar, gepard, giraff, zebra och många antiloper, samt över 250 fågelarter. Här kan du återvända till naturen och uppleva det rikliga djurlivet, varierande vegetation och dramatiska landskap i östra Kapprovinsen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Amakhala Horse Trails

Amakhala Horse Trails erbjuder ett unikt perspektiv på busken: upphöjd till häst, ryttare kan njuta av otrolig utsikt över det omgivande landskapet samtidigt som de glider lätt och tyst över terrängen ofta oåtkomliga med fordon. Den diskreta karaktären hos en hästryggssafari möjliggör också otroliga djuriakttagelser - ryttare kan komma så nära som 10 till 15 meter från vilda djur som eland, gnudig, zebra, hartebeest och giraff. Lederna ger en möjlighet att utforska 1700 hektar afrikansk buske på hästryggen, inklusive chansen att rycka över öppna slätter, ta en långsam trav för att uppskatta utsikten eller gå tyst längs avskilda flodstränder. Hästryggsafaris varar vanligtvis från två till tre timmar, och stigcykelns hastighet anpassas till cyklisternas erfarenhetsnivå. Detta ger gott om tid för djurliv visning och hitta den perfekta platsen för att vila hästarna och njuta av förfriskningar och snacks.

Amakhala Horse Trails tillgodoser små grupper på upp till 6 mellanliggande till erfarna ryttare. Erfarna yngre ryttare mellan 10 och 15 år kan också gå med, om de åtföljs av en förälder eller vårdnadshavare. Mer information om detaljer som prissättning finns i Amakhala Horse Trails dokument.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Night Drives

När solen går ner går de dagliga djuren och lägger sig och nattdjuren kommer ut för att leka.
Gå med i din guide när de går på jakt efter de mer svårfångade arterna som brun hyaena, aardvark och piggsvin under de spektakulära afrikanska stjärnorna.

Pris: R300 per person

Vissa Mer
Vissa Mindre

Non-Big 5 Guided Walks

Upptäck busken till fots med din guide när du utforskar den icke-stora 5-sidan av Amakhala. Möt växtätare arter som zebra, giraff och en mängd antiloper på marknivå samtidigt som du tar del av den mindre kända världen av träd, fåglar, insekter och mycket mer.

Pris: R300 per person

Vi beklagar inga personer under 16 år.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Big 5 Bush Walk

Ge chansen att stöta på Big 5 i Amakhala Game Reserve på en vildmarkspromenad med en fullt kvalificerad Trails Guide, tillsammans med den varierande flora och fauna som reserven har att erbjuda.

Pris: R600 per person

Dessa promenader tillhandahålls av oberoende stigar guider och erbjuds i mån av tillgång. Deltagarna måste vara i fysiskt god hälsa. Vi beklagar inga personer under 16 år.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Amakhala Woodbury Tented Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor