WeTu Analytics

Machaba Camp

Mokoro safari

Detta är en grävd ut kanot polerad av en erfaren poler i det grundare vattnet i Okavango. Det är ett bra sätt att se vattenvägarna och är lugn och tyst. Dessa utflykter äger rum på morgonen eller längre dagsutflykter kan ordnas. Utforska öarna runt lägret och komma tillbaka utvilad och föryngras.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game drives

Spelenheter utförs på morgnar och eftermiddag/kvällar på lägret. De varar vanligtvis cirka tre timmar vardera och utförs längs flodsystemen och översvämningsslätterna runt lägret. Djurlivet i området är produktivt och chansen är bra att se några av de större rovdjuren, flockar av elefant och buffel och alla slätdjur som förekommer här. Nattdrivenheter genomförs tidigt på kvällen och erbjuder en chans att se de mindre nattliga djuren med strålkastare.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Walking safaris

Vandringssafari utförs också generellt på morgonen med beväpnade guider. Promenaderna är lugna och det tar tid att observera de mindre sakerna i busken som man normalt missar vid körning. Vandring är väderberoende, eller beroende av terrängens tillstånd.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Machaba Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor