WeTu Analytics

Hoanib Skeleton Coast Camp

Hoanib Skeleton Coast - Nature drives

Naturens drivsystem visar upp landskapets storlek och erbjuder de bästa möjligheterna att se ökenanpassat djurliv. Morgon eller eftermiddag erbjuds, samt heldagsutflykter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hoanib Skeleton Coast - Guided nature walks

Guidade naturvandringar från lägret är ett spännande sätt att komma nära och personligt med öknen-vilda djur. Förutom möjligheten att upptäcka storvilt är det också ett bra tillfälle att studera de mindre varelserna och det fascinerande växtlivet i koncessionen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hoanib Skeleton Coast - Excursion to the Skeleton Coast

På en vistelse på tre nätter (eller fler) heldagsutflykter till Skeleton Coast erbjuds. Den fascinerande 4x4 resan till kusten tar dig via vildmarken och djurlivet i Hoanib River och floodplain, som inkluderar Klein Oases våren och kör genom en sanddyn fält - medan Skeleton Coast själv avslöjar en stenig kust med sina enorma Cape pälssälkolonier och skeppsbrott kvarstår. Efter en picknick lunch erbjuder returflyget tillbaka till lägret ett magnifikt perspektiv på din resa från luften.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hoanib Skeleton Coast - Day excursions

Verksamheten inom vårt koncessionsområde och erbjuds alla gäster, dessa resor lämnar lägret tidigt på morgonen, inkluderar en picknick lunch och återvända till lägret i mitten till sen eftermiddag. Det inkluderar Mudorib Springs, utforska avlägsna områden i södra delen av vårt tilldelade exklusiva koncessionsområde, med de röda basaltlandskapen i Damaraland. Bland andra generella viltarter har gästerna chansen att se Hartmanns bergszebra och den ökenanpassade noshörningen. I norra och östra delen av Hoanib erbjuder dalarna spektakulära landskap.

Beroende på privat fordon tillgänglighet, för att garantera denna utflykt ett privat fordon måste bokas och betalas för.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hoanib Skeleton Coast - Interaction with wildlife researchers

Presentationer och interaktion med vilda forskare planeras när forskare befinner sig i lägret eller i närheten. Dessa inkluderar all aktuell forskning, särskilt det goda arbete som utförts av Dr Flip Stander och hans team på det unika ökenanpassade lejonet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Hoanib Skeleton Coast Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor