WeTu Analytics

Lango Camp

Idag får Odzala Discovery Camps - Ngaga Camp, Lango Camp och Mboko Camp - snabb dragkraft med resenärer som besöker för att uppleva västra låglandsgorillor, skogelefant, bongo och många fler arter genom en 4, 7 eller 10 närväg mellan de 3 lägren.

Avlägsna områden i Afrika hotas och måste vara kommersiellt livskraftiga för att kunna skyddas. Detta är en vision för Congo Conservation Company - att inta en innovativ strategi för banbrytande ekoturism i Kongobäckenet. Syftet med CCC är att vara en bevarandeaktör genom att ge mervärde till nationalparken Odzala-Kokoua och Dzanga-Sangha Special Reserve genom utveckling av turismen, och varje besök räknas.

Lango Baï, en naturlig, träsk glänta i skogen med stora mineralfyndigheter, har en magnetisk attraktion för stora flockar av afrikanska gröna duvor och afrikanska gråa papegojor, liksom för flockar av skogsbuffel på dagen och skogselefanter nattetid. För fågelskådare erbjuder det utmärkta möjligheter att titta på skogsfåglar, som märkligt nog inte är särskilt försiktiga med att människor går 3-4 m över marknivå.

Lango Camp sex gäststugor har placerats strategiskt i utkanten av Lango Baï med utsikt ut mot den öppna baï, en av de mest gripande vyerna av något läger i Afrika. Stugorna är tillverkade av naturmaterial som lokalt vävda raffiapalmpaneler och står på styltor ovanför marken. Komplett med myggnät och badrum med varm dusch och spoltoalett, har chalets en upphöjd 360° wraparound gångväg med utsikt över skogen och spretande baï.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Lango Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor