WeTu Analytics

Lango Lodge

Lango Baï, en naturlig, träskig röjning i skogen med stora mineralfyndigheter, har en magnetisk attraktion för enorma flockar av afrikanska gröna duvor och afrikanska grå papegojor, liksom för flockar av skogsbufflar om dagen och skogselefanter på natten. För fågelskådare erbjuder det utmärkta möjligheter att titta på skogsfåglar, som märkligt inte är särskilt försiktiga med människor som går 3-4 m över marknivå.

Lango Lodges sex gäststugor har placerats strategiskt i utkanten av Lango Baï med utsikt ut mot den öppna baï, en av de mest gripande utsikten över något läger i Afrika. Stugorna är konstruerade av naturmaterial som lokalt vävda raffiapalmpaneler och står på styltor ovanför marken. Komplett med myggnät och eget badrum med varm dusch och spoltoalett, har stugorna en förhöjd 360° omslutande gångväg med utsikt över skogen och spretande baï.

Avlägsna områden i Afrika hotas och måste vara kommersiellt livskraftiga för att skyddas och Kamba African Rainforest Experiences tar ett innovativt tillvägagångssätt för banbrytande ekoturism i Kongobassängen. Målet är att vara en bevarandeaktör genom att ge mervärde till Odzala-Kokoua nationalpark och Nouabalé-Ndoki nationalpark genom utvecklingen av turismen, och varje besök räknas. Idag får Kamba African Rainforest Experiences snabb dragkraft med resenärer som besöker det orörda Kongobassängen för att uppleva den täta befolkningen av västra låglandsgorillor, besättningar av sällsynta skogselefanter, blyg bongo och många fler arter genom en 7-natt, 10 nätter eller 11 nätter Kamba Journey som kombinerar Ngaga Lodge, Lango Lodge och Mboko Lodge.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Lango Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor