WeTu Analytics

Segera Retreat

Plats: Lyxiga Segera Retreat ligger på Laikipias savanngräsmarker, hem till den näst högsta tätheten av vilda djur i Kenya. Speldrivenheter, guidade naturvandringar och kulturella aktiviteter visar upp miljön, underlättad av en Experience Host and Guide.

Boende: Vackert renoverade stall utgör kärnan i huvudområdet, medan sex stora lyxiga villor stiger på träplattformar ovanför ett överflöd av botaniska livet. Den påkostade nya bondgården Homestead, Segera House och perfekt positionerade Villa Segera skryter med ännu större avskildhet och lyx. Retreat och dess trädgårdar är fyllda med utvalda målningar och annan konst från Afrikas mest inspirerande konstnärer från Zeitz Collection. Andra läckerheter inkluderar ett spa och gym, samt den unika Nay Palad Bird's Nest sleep-out. Det överdådiga köket består av Segeras egna frigående nötkött och ekologiska grönsaker.

Syfte: Ägs av Jochen Zeitz, och med stöd av Zeitz Foundation, Segera Retreat ligger i spetsen för en positiv förändring i Kenya; dess uppdrag är att uppnå en hälsosam, holistisk balans i 4Cs (bevarande, gemenskap, kultur och handel). Denna grundsyn har gjort reträtten till ett konkret exempel på framgångsrika insatser för markanvändning och bevis på att lyx kan vara hållbar.

Unika säljpoäng

Utmärkande läger: design, konst, service, 4CS aktivitetsmeny
En avkopplande kontrast till migrationsupplevelsen, med en rad aktiviteter
Bevarande korridor mellan västra och östra Laikipia, möjliggör fri rörlighet med elefant, Grevys zebra, vildhund

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Segera Retreat

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor