WeTu Analytics

Segera Retreat

Garden Villa(s)

(4 rum)

Fyra upphöjda trädgårdsvillor med halmtak och träverandor som ser ut över Segeras savannslätter och vandrande vilda djur. Lyxiga interiörer har stora stenduschar, extra stora sängar och böljande linnemyggnät, medan utanför finns inbjudande utomhusbad och generösa dagsängar som kan omvandlas till romantiska övernattningar. Varje Garden Villa har 1 sovrum med eget badrum, ett komplett utbud av lyxiga bekvämligheter, en bar på rummet och tillgång till Segeras böljande saltvattenpool.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Garden Villa

(2 rum)

En upphöjd Family Garden Villa med halmtak och trä veranda med utsikt över Segeras savannslätter och roaming vilda djur. Lyxiga interiörer har stora stenduschar, extra stora sängar och böljande linnemyggnät, medan utanför finns inbjudande utomhusbad och generösa dagsängar som kan omvandlas till romantiska övernattningar. Family Garden Villa har 2 sovrum med eget badrum, ett komplett utbud av lyxiga bekvämligheter, en bar på rummet och tillgång till Segeras böljande saltvattenpool.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Segera Greenhouse

(2 rum)

Denna nya villa med 2 sovrum har stora privata trädgårdar och utsikt över berget Kenya. De lyxiga moderna sovrummen har eget badrum, en ljus vinterträdgård med pentry och matsal för familjemåltider som serveras av din personliga Villa Attendant. Varje sovrum och vinterträdgården har ikoniska glas exteriörer med stora dörrar som vetter mot en privat veranda. Denna villa är perfekt för en familj eller två par som reser tillsammans.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Segera House

(3 rum)

Detta tvåvåningshus har en dramatisk swahili-dörr, ett vardagsrum med öppen planlösning och 3 sovrum med eget badrum, perfekt för en familj med flera generationer eller 3 par som reser tillsammans. Ett galleri länkar de 2 övervåningen rum med utsikt ner i atriumstil lounge som vetter mot en matplats och vacker privat pool. Eleganta möbler med safariinspirerade toner och naturmaterial skapar en avslappnad semesterkänsla, och en matsal med pentry erbjuder komfort och utrymme för måltider i villan, kurerad av kocken och personliga Villa Attendant.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Farmhouse

(3 rum)

Den ursprungliga ranch gården har förvandlats till en modern familj bondgård med eleganta svarta golv och franska dubbeldörrar som öppnar från 3 sovrum ut på en canopied utomhus lounge och privat pool. Det extra enkelsovrummet är perfekt för en barnflicka eller extra resenär. Inuti, en bondgård kök, öppen spis lounge och matsal gör det känns välkomnande. Bortom den euphorbia-kantade trädgården, där du kommer att se giraff besöker dagligen, kommer du också att vakna upp till spektakulära soluppgångar och poetiska vyer över Mount Kenya.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Villa Segera

(2 rum)

Denna villa är perfekt för smekmånad eller familjer som vill ha absolut avskildhet. De 2 badrum sovrummen är på styltor, förbundna med upphängda gångvägar svävar ovanför utomhus vardagsrum och matplats tillsammans med en privat pool. De oktagonalt formade rummen har flera vyer över berget Kenya, floden Sugeroi och ett vattenhål framför villan. En vinterträdgård i glas med vikdörrar gränsar till den privata poolen och erbjuder pentry, modern lounge och matsal för privata kulinariska upplevelser under din vistelse, förutom Segeras många matställen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Segera Retreat

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor