WeTu Analytics

Segera Retreat

The Centre for the 4Cs

Denna interaktiva upplevelse låter dig lära dig om aktiviteterna på Segera och bortom. Del naturhistoriska museum, del konstmuseum, del drömmares utställning, en omfattande rundtur kommer att inspirera dig om möjligheterna till holistisk hållbarhet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game Drives

Wildlife kan ses från 4x4 fordon. Området roaming fritt om Laikipia, har den näst högsta tätheten av vilda djur i Kenya, inklusive utrotningshotade arter som patasapor, Grevys zebra och vildhund.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Nature Walks

Ställ ut under den afrikanska solen till fots och ta in skönheten i landskapet och alla vilda djur och fågelliv det har att erbjuda.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sundowners and Picnics

Med så varierande och vackra landskap i det större Segera-området, skulle det vara synd att missa att ta en picknick eller soldowner ute i den afrikanska busken.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Cultural Visits

Besök lokalsamhället, som erbjuder en unik möjlighet att lära av och om folket i Laikipia, deras århundraden gamla traditioner och sätt att leva.

Vissa Mer
Vissa Mindre

NAY PALAD Bird Nest

Bird Nest skapades av NAY PALAD för att upprätthålla Segeras banbrytande bevarandeinitiativ i Kenya. Det är ett unikt boende på prisbelönta Segera Retreat, inspirerat av naturens skönhet och erbjuder ett nytt koncept för att häcka och sova som en fågel - över marken, med 360 graders scenerier och ett fågelperspektiv över denna vackra vildmark. Ett samarbete mellan Segera och NAY PALAD, skapare av hantverksmässiga föremål och magiska destinationer, båda föreställde sig en fridfull juvel i hjärtat av naturvärlden. Med denna fantasifulla strategi kom deras idé om ett fågelbo till liv - ett inspirerande bostadsyta som inte liknar något annat i världen, och viktigast av allt, utformat för att upprätthålla Kenyas djurliv för kommande generationer. Som gästernas boende på Segera Retreat hålls uteslutande för dem medan de besöker NAY PALAD Bird Nest, det finns en extra avgift för denna extraordinära safari upplevelse. Denna Bird Nest-avgift gör det möjligt för Segera att bevara och skydda sitt djurliv, lokala samhällen och mark. Segeras initiativ bidrar faktiskt inte bara till att skydda sina 50 000 hektar vilda djur och alla dem som är beroende av det för sin överlevnad, utan de når också längre bort med några spännande storskaliga bevarandeplaner som redan är i gång. Dessa spännande aktiviteter inkluderar bildandet, utbildningen och anställningen av Segeras All-Women Anti-tjuvjakt Ranger Unit, samt

vår potentiella bildning av den största noshörningen fristad i Östafrika, om inte världen. Efter en spännande game drive eller buske promenad, gästerna förs till NAY PALAD Bird Nest strax före solnedgången. Den

boet lyser upp med lyktor, med ”Sundowners” av champagne och kulinariska läckerheter som läggs ut på översta däck där gästerna kommer att njuta av en magisk afrikansk solnedgång, festa på en picknick stil middag och somna under den glittrande afrikanska himlen (eller i den skyddade lyxen i sovrummet nedan)... Följande morgon levereras frukosten till deras tröskel, för att avnjutas medan du tittar på elefanter, giraff och andra vilda djur vid floden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Segera Wellness

Vår kultur av välbefinnande är en upplevelse som ger näring åt hela din varelse. Spasviterna kompletteras av Rasul Tower med ångbad, saltvattenpool på Retreat och ett gym med toppmodern utrustning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Dining

Med många fantastiska inomhus- och utomhusmiljöer ses middagar som en upplevelse på Segera. Dessutom levererar våra lokala kockar läckra hälsosamma måltider från hemodlade, ekologiska och frigående ingredienser.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Field patrol with Anti Poaching Unit & Sniffer Dogs

Fältpatrull med Anti Poaching Unit & Sniffer Dogs - ett aktivt deltagande i Segeras bevarandeinitiativ.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Segera Retreat

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor