WeTu Analytics

La Clé des Montagnes

Kärnan i La Clé des Montagnes ligger inte bara inom den exceptionella uppmärksamheten på detaljer, utsökt finish och utmärkt läge, men också i bredden av erfarenhet. Mitt bland vinstockar och berg finns en upplevelse att njuta av på La Clé Village and Lodge. Med professionella kockar i vårt team är köket dynamiskt och fräscht, från lokala ”braai” till lastade frukostbord, personliga picknick, privata middagar och delade bordskvällar.

La Clé

En samling av eleganta rum och sviter i tre byhus, Manoir, Grange och Domain, samt Galerie, en toppmodern villa med 2 sovrum. Varje byhus är komplett med en privat trädgård, gott om vardagsrum och pool. Gästerna samlas på Manoir för exceptionella måltider som våra kockar värd för att dela med sig av dalens kulinariska arv.

La Clé Lodge

Modern stil möter den klassiska charmen hos ett traditionellt Cape Dutch hem på La Clé Lodge. Beläget på en fungerande vingård, njuta av flödande interiörer, pool, terrass, vidsträckt utsikt, tennisbana, putt och chip gräsmatta, simdammar och helikopterplatta. Tillbringa intim tid tillsammans på Lodge med vår tillgänglighet per rum eller exklusiv användning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

La Clé des Montagnes

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor