WeTu Analytics

La Clé des Montagnes

La Clé Village - Galerie

(1 enhet / villa)

Modern charm. En modern plats där mättade färger sammanfogar med minimalistiska interiörer fångar essensen av avantgarde. Med två sovrum med eget badrum, expansivt vardagsrum, öppet kök och privat trädgård, är Galerie den perfekta, fullt serviced escape för 2 - 4 gäster.

En presentation för ägarens privata abstrakta konstsamling, njut av antika möbler och noggrant utvalda samtida accenter. Tillbringa tid att njuta av samlingen och designen eller blickar ut över din privata pool från terrassen till bergen utanför. Galerie har en egen eklektisk personlighet, en passande hyllning till det rika konstnärliga arvet i dalen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

La Clé Village - Grange

(1 enhet / villa)

En reträtt på landet. Atmosfären i denna 3-sovrums historiska Village hus inspirerades av eleganta texturer, massivt trä och distinkta tyger av en koloniala höglandet lodge. Grange är en välkomnande tillvaro och erbjuder 2 rum med eget innergård och utsikt över trädgården, ett stort vardagsrum, bibliotek, terrass och pool.

De varma paletterna som utgör inredningen i den omtänksamt ombyggda ladugården har noggrant valts ut för att återspegla de säsongsbetonade nyanserna i de omgivande vingårdarna. En dubbelsidig öppen spis och plysch inredning garanterar inget annat än en överdådig vistelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

La Clé Village - Domain

(1 enhet / villa)

Stil och rymd. En dynamisk fusion av öst- och nordafrikansk estetik väntar på att upptäckas på Domain, vår nyligen namngivna 4-sovrums villa. Marockanska kakel och mönstrade tyger skapar en smakfull, levande stil som skapar minnesvärda interiörer.

Med en stor trädgård svit med eget badrum, två badrum Courtyard rum, ett eget Petite Room, stor terrass, pool och gott om utrymme att sprida ut och koppla av, njuta av rymliga vardagsrum, välskötta trädgårdar och utsikt över bergen. Domän är en lyxig tillflyktsort från det liv och rörelse i det dagliga livet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

La Clé Lodge

(1 enhet / villa)

Med design och finish av Jacques Erasmus av Hemelhuijs, möter modern stil den klassiska charmen i ett traditionellt Cape holländskt hem på vår 5-sovrum Lodge. Flödande interiörer, högt i tak och gott om vardagsrum förstärks av charmiga accenter och traditionella materialens rustika skönhet.

La Clé Lodge ligger på La Clé des Montagnes andra vingård i centrala Franschhoek. Här erbjuds vidsträckt utsikt, en tennisbana, gräsmatta och helikopterplatta. Hanteras av erfarna kockar med inspirerade menyer, rejäla hemlagade måltider och finare matställen, följ med oss för att uppleva Franschhoeks livsstil och vara insvept av varm gästfrihet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

La Clé des Montagnes

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor