WeTu Analytics

Entumoto Safari Camp

Main Camp - Double Room

(3 rum)

Vi har 3 dubbelrum i huvudlägret. Varje rum har en stor veranda med en fantastisk utsikt ner dalen, en dubbelsäng som också kan omvandlas till två tvillingar, skåputrymme och ett toalettbord samt ett badrum med rörledningar varma duschar, två handfat, en loo, schampo, balsam och kropp tvätt finns också.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Main Camp - Family Suites

(4 rum)

Vi har 4 familjesviter i huvudlägret. Sviterna har 2 sovrum som kan ställas in som antingen dubbel eller tvillingar, som alla är en-suite med samma bekvämligheter som dubbelrum. Dessutom har rummen ett vardagsrum med öppen spis, kylskåp, 3 soffor och ett skrivbord. En massiv veranda löper längs framsidan av familjesviten med 2 soffor och olika stolar längs den.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Entumoto Toto - Double Room

(3 rum)

Vi har 3 dubbelrum i Toto Camp. Toto dubbelrum är inredda på ett liknande sätt som rummen i Main Camp med en dubbelsäng som också kan omvandlas till två tvillingar, skåputrymme, ett toalettbord samt ett badrum med rörledningar varma duschar, två handfat, en toalett och egen privata veranda - men utan utsikt över Conservancy.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Entumoto Toto - Family Suites

(3 rum)

Det finns 3 Toto familjesviter. Familjesviterna Toto har 2 sovrum och ett eget badrum med samma bekvämligheter som dubbelrum.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Entumoto Safari Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor