WeTu Analytics

Porini Mara Camp

Porini Tent

(5 rum)

Porini Mara Camp innehåller bara 6 rymliga gästtält där en av dem är en familjeenhet som har en central lounge som förbinder tälten.

Tälten är rymliga och med en exklusiv men vänlig känsla. Tälten är smakfullt inredda med lokalt material och bekväma kuddar gjorda av färgglada tyger har använts för att komplettera den exotiska känslan. Sängarna har bekväma madrasser och mysiga täcken, filtar och mjuka handdukar i badrummet.

Varje tält innehåller en dubbelsäng och enkelsäng med sängbord, LED-sänglampor, fackla, garderob för att hänga dina kläder, bagage rack, en-suite toalett med skopdusch och handfat, skrivbord med lampa, mattor och stolar och bord på verandan för avkoppling. Varmvattenflaskor i varje säng för att jaga kylan på natten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Unit

(1 rum)

Familjeenheten på Porini Mara Camp är ett H-format tält som ligger cirka 20 meter från de viktigaste områdena. Enheten är tillverkad av högkvalitativ duk, är rymlig, varje vinge mäter 64 kvadratmeter och loungen är 16 kvadratmeter. Den består av två rum med en lounge däremellan. Var och en av de två rummen har en king size-säng och en enkelsäng, hög kvalitet, rymliga tält är smakfullt inredda och har soldriven belysning, eget badrum (med varm dusch och toalett) och en privat veranda. Enheten är idealisk för familjer eller grupper av vänner som reser tillsammans och är till samma pris per person som våra andra tält.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Porini Mara Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor