WeTu Analytics

Porini Mara Camp

Game drives

Morgon, kväll och natt delade spel enheter. Sundowners på natursköna utsiktspunkter. Eskorterade buske promenader med Maasai krigare och safari guide. Bush frukost och buske luncher erbjuds också som en del av upplevelsen med fokus på att vara ute i naturen med din kvalificerade Maasai guide och spanare.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sun-downers from scenic locations

Strax före solnedgången när du avslutar din händelserika eftermiddagsenhet, kommer drycker och snacks att serveras från en naturskön plats för att njuta av sevärdheterna i solen som ligger över slätterna i savannen. Den typiska afrikanska safari Sundowner.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Night Game-drives

Om vildmarken är magisk om dagen, på natten lovar den nattlig teater i en magnifik skala. Ovanför dig gnistrar en otrolig spangled baldakin av stjärnor, och runt dig sveper den afrikanska nattens mjuka sammet, skiljetterad av lejonets grova, torra hosta, hyenans kackling och kikhosta och fågelsång symfoni. Äventyr verkligen.

Natten tillhör jägarna: lejonen och leoparderna. Det är också den enda gången när du får se en glimt av sådana svårfångade nattliga varelser som aardvarks, capharar och buskbebisar. Bäst av allt kommer ditt fordon att vara utrustat med en kraftfull handhållen lampa, som kan användas för att sopa busken för iakttagelser av krypande skuggor och glänsande ögon. Ljuset filtreras så att djuren inte blir blinda.

Unikt för conservancy erfarenhet, nattspel är inte tillåtna inom gränserna för nationalparker och reserver. Så de är den ultimata safari lyx, spel visning extravaganza och foto möjligheter

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided nature walks with Maasai warriors

Att gå i busken ger dig möjlighet att uppleva Afrika från marken, i de säkra händerna på din professionella Maasai krigare guide. Du behöver inte vara superpassform, vi kan skräddarsy promenaden efter din förmåga och konditionsnivå. Genom att gå med oss på en promenad, kommer du att märka alla små saker som finns i naturen, att du normalt bara skulle gå förbi. Dessa små detaljer som förbises på spelenheter blir tydligare från den långsammare takten och den lägre vinkeln att vara till fots. Tänk på de fantastiska ingenjörskunskaper och samarbetsarbeten som är involverade i skapandet av en termithög, till exempel. Fågelsamtal, spår, insekter, växter och geologi. Allt får större betydelse och du får en mycket djupare förståelse för din miljö.

Bush promenader tar dig till platser som inte är tillgängliga för fordon, så att du kan uppleva och interagera med din omgivning på ett mer rundat sätt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush picnics

Det finns en något nästan primal glädje över att äta en måltid i den afrikanska savannens råa vildmark, mer så om inställningen råkar vara Masai Mara där det är fullt möjligt att dina åsikter är inramade av fantastiska landskap och magnifika djurliv. En picknick Lunch ordnas vanligtvis under en hel dags match utflykt i reserven så att man inte behöver gå tillbaka till lägret för lunch, den ofta natursköna miljön i naturen gör detta till en verkligt minnesvärd måltid.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hot Air Balloon Safari

Hot Air Balloon rider är spännande i alla miljöer. En luftballongsafari över Masai Mara National Reserve är dock en gång i livet upplevelse!

Även om detta medför en extra kostnad, rekommenderar vi det starkt. Upplev den spännande ”luftballongsafari över de anmärkningsvärda länderna i Afrika Maasai Mara. Glid ögonen över panoramabilderna och utforska de fantastiska egenskaperna hos dalarna, de glittrande floderna och de grönskande gräsmarkerna framför dig.
Mellan huvudet av mild giraff smide lövträd, sovande elefanter sveper i den svala vinden, eleganta gaseller som stänker i den stora vidsträckta, och flodhästar krukor strö i vattnet kan ses.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Safari Weddings

Var bättre att fira ditt bröllop än i en romantisk och lugn miljö, inom fantastisk natur och omgiven av ljudet av busken. Det flerprisbelönta Porini Mara Camp är perfekt för unika civila ceremonier, förnyelse av löften eller välsignelser. Bröllopsceremonier kan ordnas på privata, natursköna vyer med fantastisk utsikt över det spelfyllda landskapet. Maasai traditionella seder och välsignelser kan inkluderas för att göra en mycket speciell och andlig upplevelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Porini Mara Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor