WeTu Analytics

Tsitsikamma Village Inn

Tsitsikamma Village Inn ligger i byn Storms River på den vackra Garden Route och erbjuder en unik form av boende. De flesta av våra rum ligger runt en typisk Village green. Dessa byggnader representerar många av de olika byggnadsstilar som fanns i Cape Colony under 1800-talet.

Restaurangen Oude Martha serverar rejäla och läckra frukostar, luncher och middagar. Andra populära restauranger på hotellet inkluderar den karaktäristiska Hunter's Pub och det informella Cafe Bacchus. Bredvid hotellet ligger Marilyn's 60s Diner, där du kan njuta av en resa ner minnesbanan med vintage motorcyklar, bilar, minnessaker och en typisk matservermeny. Njut av en Ale eller Weiss i vårt mikrobryggeri som också erbjuder ett antal andra sydafrikanska hantverksöl.

Vårt hotell är en utmärkt bas för att utforska de naturliga attraktionerna och äventyrsalternativen i regionen och det finns många sätt att göra detta från vandringsleder, mountainbike och hästturer till träd-top canopy turer och bungyjump. Mellan utflykter kan du koppla av i den glittrande poolen eller roa dig i spelrummet. Det finns gratis Wi-Fi i hela hotellet. På rummet finns luftkonditionering, värme, elektriska filtar, TV och kaffe- och tekokare.

Hotellet är känt för sin goda mat, gamla världen charm och har varit en favorit i många år!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Tsitsikamma Village Inn

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor