WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Kanga Pan ligger i den mest avlägsna delen av världsarvet i Mana Pools. Det lyxiga tältlägret med 12 bäddar har eget badrum med utomhusduschar och handfat med utsikt över vattenhålet. Två av tälten är lyxiga familj/smekmånadstält med egen privat matsal och sittgrupp. Huvudområdet har en bekväm lounge och matplats som erbjuder oavbruten utsikt över ett mycket aktivt vattenhål. Koppla av i loungen på övre däck under skuggan av en mahogny eller sitta på däcket nedanför nära plaskpoolen och njut av Kanga - det gamla Afrika i en ny era.

Det olika området har flera vlei-linjer, flodsystem i Ruckomechi-floden, och blandade skogstyper från Mopane skogsmark till Jesse bush och flodskogar. Kanga Pan själv är den enda kända vattenkällan i området som finns tillgängligt under hela året, vilket gör det till ett nav för vilda djur och en glädje att utforska till fots. Oförstörd och outvecklad, detta område ger dig en ren, orörd, privat afrikansk safariupplevelse.

Förutom spelenheter, fågelskådning och vandringsutflykter, en timmes bilresa tar dig till Zambezi-flodslätterna i Mana Pools. Kanga fungerar bra i samarbete med Zambezi Expeditions för att ge gästerna en helhetsbild av inlands- och flodupplevelserna som finns tillgängliga i Mana Pools, ett av de sista återstående ”orörda” vildmarksparadis.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

African Bush Camps Kanga Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor