WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Kanga Pan ligger i den mest avlägsna delen av världsarvet i Mana Pools. Det 12-bäddade tältlägret har eget badrum med utomhusduschar och handfat med utsikt över vattenhålet. Två av tälten är familj/smekmånad tält med egen privat matsal och sittgrupp. Huvudområdet har en bekväm lounge och matplats som erbjuder dig oavbruten utsikt över ett mycket aktivt vattenhål. Koppla av i loungen på övre däck under skuggan av en mahogny eller sitta på däck nedanför vid plaskpoolen och njut av Kanga — det gamla Afrika i en ny era.

Det skiftande området har flera vlei linjer, flodsystem i floden Ruckomechi och blandade skogsmarkstyper från Mopane skogsmark till Jesse buske och flodskogar. Kanga Pan själv är den enda kända vattenkällan i området tillgänglig under hela året, vilket gör det till ett nav för vilda djur och en glädje att utforska till fots. Oförstörd och outvecklad, detta område ger dig en ren, orörd, privat afrikansk safariupplevelse.

Förutom spelenheter, fågelskådning och vandringsturer, tar en timmas bilresa dig till Zambezi-flodslätterna i Mana Pools. Kanga fungerar bra i samarbete med Zambezi Expeditions för att ge gästerna en helhetsbild av de inlands- och flodupplevelser som finns i Mana Pools, ett av de sista kvarvarande “orörda” vildmarksparadiserna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

African Bush Camps Kanga Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor