WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Game Drives

Spelenheter på Kanga Camp är alltid fulla av överraskningar. Safaris i denna spelrika region i Zimbabwe innebär att det finns vanliga iakttagelser som leopard och vildhund. Under torrperioden behövs ofta inte speldrivenheter eftersom spelet kommer direkt till pannan framför Kanga där färskvatten pumpas hela dagen. Att vara den enda pannan inom en radie på 10 km ger detta den sanna innebörden till en fåtölj Safari.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Walking Safaris

Att gå på Kanga Camp är helt fantastiskt Med ledning av en av våra professioanl guider i lägret är promenader i Mana Pools en av de närmaste sakerna vi kan komma att vara i den fullständiga vildmarken. Lär känna floran i regionen eller spåra lejon till fots. En promenad i Mana Pools är något riktigt speciellt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Armchair Safari

Koppla av i övre däcksloungen under skuggan av en mahogny eller sitta på däck nedanför nära plaskpoolen och njut av den oavbrutna utsikten över Kanga Pans hyperaktiva vattenhål när djuren kommer till dig — den perfekta ”fåtöljsafari”. Fåtölj Safari upplevs bäst under torrperioden när vattennivåerna är låga.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bird Watching

Njut av uppmaningen från den afrikanska skimmeren, fotografera den södra karminbiätaren och Narina-trogonen. Eller bara luta dig tillbaka och njut av deras vackra låtar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Hide

Denna unika funktion i vår mängd läger lockar en rad vilda djur som elefant, leopard, vilda hundar, antilop och fågelarter. Kangas unika gömställe är en höjdpunkt för fotografer och erbjuder ett vackert sätt att uppleva naturen från en säker, uppslukande utsikt. Att fånga en kopparsolnedgång som badar i det mjuka, gula ljuset av ”magiska timmen” är en upplevelse som inte får missa.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

African Bush Camps Kanga Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor