WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Delaire Graff Restaurant

LUNCH & MIDDAG

Vi tror att vår matupplevelse är ett uttryck för årstiderna, där klassiska bistrofavoriter serveras med sydafrikanska finaste inslag. Vår berättelse är enkel; den bästa maten börjar med de bästa ingredienserna.

Med utsikt över ett hav av vingårdar och olivlundar planterade på Simonsberg, vår utsikt från terrassen spänner hela vägen in i Banhoekdalen.

Inuti har David Collins Studio designat interiörer inkluderar böjda orange läderbanketter och handplockad konst. Kom med oss för en unik matupplevelse i den utsökta inställningen Delaire Graff Estate.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Indochine Restaurant

BÄKTT (endast gäster); LUNK & DAG

Indochine är en stämningsfull matteater, där delikata smaker vaknar till liv och varje maträtt är synonymt med vitalitet, välbefinnande och hälsosamt liv. Upptäck asiatiska tapas förvandlas till en konstform, eller upplev en teceremoni, hitta signaturrätter som fläskmage och anka — allt serveras för att skapa en allsensorisk matupplevelse.

Kom och njut av varje ögonblick av utsökt balanserade asiatiska smaker i vår intima miljö. Inuti skapar en pulserande blå och kopparfärgpalett en lugnande bakgrund. Ät under den fantastiska Swallows i Flight konstinstallationen, skulpterad av Lionel Smit och Andre Stead, där över 1300 svalor blir en del av de otroliga vyer som sträcker sig över till Taffelberget.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor