WeTu Analytics

nThambo Tree Camp

Game Drives in the Klaserie

En av huvuddragen i en safari är en 4x4-spelenhet. På spelenheter kan du komma mycket närmare storspelet än på en självkörande safari, eftersom du styrs av erfarna rangers och i lämpliga fordon. Djuren är vanligtvis vana vid fordonet. Detta gör att du kan komma inom fem till 10 meter från de stora djuren - och säkert!

Alla spelenheter genomförs i öppna 4 x 4 Toyota Land Cruisers; som är perfekta för fotografiska och videomöjligheter. Eftermiddagen spel enheter lämnar vanligtvis kl 16:00 och inkluderar sen eftermiddag spel spotting, en sundowner stopp och en spelenhet som fortsätter in i natten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush Breakfasts and Dinners

Teamet på NThambo är flexibelt när det gäller gästernas behov och kommer att gå ur deras väg för att säkerställa att en speciell ockassion firas. Bush middagar och frukost ordnas ofta under festsäsongen, på begäran eller om det finns en grupp vänner som reser tillsammans.

Om detta är något du vill att vi ska ordna, vänligen be om detta i förväg.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush Walks

Vårt vanliga morgonförfarande är att ta ut gästerna på en spelenhet, men om gästerna är intresserade kan vi ordna en bussning promenad efter frukost.

All Walking Safaris leds av kvalificerade rangers som har haft intensiv specialiserad träning i att närma sig farliga spel och vi visar hur man beter sig när man möter djur. Förutom att du kan se de större däggdjuren till fots, kommer rangers att ge värdefull kunskap om den omgivande vegetationen.

En busk gör att du kan spåra djur till fots och lära dig vilka typer av spår olika arter lämnar när du passerar busken. Bush promenader är ett bra sätt att fördjupa dig i sevärdheter och ljud i Afrika.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

nThambo Tree Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor