WeTu Analytics

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge i Tsavo East National Park ligger på den skuggade norra stranden av floden Voi och ser över den berömda Aruba Dam.

Djupt inne i vildmarken ligger denna lilla del av himlen; Ashnil Aruba Lodge. Alla de 46 rymliga rummen på Lodge och 6 lyxiga tält som vetter mot Aruba Dam är väl inredda. I den fridfulla atmosfären på utsiktsdäcket njuta av att titta på djur och fåglar som omges av naturen och kosseteras av omtänksam personal. Ett dopp i den härliga poolen garanterar största möjliga avkoppling.

Tsavo East National Park är tillgänglig på väg, bara 2 timmars bilresa från Mombasa. 6 timmars bilresa från Nairobi by Road och 3 timmar med tåg.

Missa inte en spelupplevelse eftersom Tsavos manlösa lejon är ett måste se! Njut av vår gästfrihet i baren och läckra måltider tillagade av vår kock. Sova gott i vackra, bekväma omgivningar efter en underbar dag med vilda djur.

Aruba Dam är en av de mest anmärkningsvärda landmärken i Tsavo East. Dammen har bildat en enorm reservoar som är en stor attraktion för många djur och ett rikt fågelliv; det finns över 200 fågelarter på Aruba.

Även på Ashnil Aruba, kan vi ordna en särskild bröllopsceremoni för dig; där du får utbyta löften i teatern av vilda djur eskorteras av Maasai eller Samburu traditionella dansare, buske middagar, buske frukost och picknick Luncher.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Ashnil Aruba Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor