WeTu Analytics

!Xaus Lodge

Wilderness walks

Under morgonvandringar med guiderna kommer du att” läsa tidningen” från kvällen innan — se djursporer, lära sig om växter och ökenliv. Avståndet som täcks beror på gästernas förmåga och intresse.

Det finns också mitt på morgonen promenader, där du går ut på saltkokkärl och lär dig hur långt och vidsträckta dessa ökenkannor verkligen är.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Visiting the Local Craft School

! Xaus Lodge ägs av lokala ‡ Khomani San och Mier samhällen. Gästerna uppmanas att träffa crafterpå skolan, och få en inblick i det moderna livet för det lokala Bushman-samhället, samt en möjlighet att köpa hantverk från de ursprungliga konstnärerna.Skolan är inrättad för att ge äldre en möjlighet att förmedla traditionella färdigheter till den yngre generationen som inte gör det. nödvändigtvis leva en traditionell livsstil. Gästerna kommer därmed att uppleva samspelet mellan gamla traditioner och modern livsstil.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game Drives

På eftermiddagen eller kvällen erbjuds spelenheter, så att du kan se sanddynerna. Medan fågelobservationer är frekventa och vackra, är andra observationer oförutsägbara och fascinerande.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sundowners on the Dunes

Gästerna är välkomna att njuta av en njutning av solnedare på sanddynen och titta på - och höra! - dagen runt dem

Vissa Mer
Vissa Mindre

Night viewing and Stargazing

Givet! Xaus avskildhet från omgivande ljus, dess natthimlen är spektakulär. Lär dig mer om konstellationerna med blotta ögat, eller se Vintergatan genom våra teleskop.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Auob River Game Drive

Denna flod enhet är fritt tillgänglig för gäster som bor i fyra nätter och kan diskuteras och ordnas för gäster som så önskar, mot en extra avgift.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

!Xaus Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor