WeTu Analytics

Twelve Apostles Hotel & Spa

Azure Restaurant

Fin dining och otrolig utsikt

Njut av de finaste inhemska och internationella rätter som erbjuds i vår extremt populära restaurang Azure. Christo Pretorius, Executive Chef, finns till hands för att skapa en mängd utsökta rätter, inklusive kött, skaldjur och vegetariska alternativ.

Från vårt härliga förrätt urval eller delikata färska ostron till huvud, dina smaklökar kommer att infunderas av de finaste ekologiska ingredienserna.

Avrunda den perfekta måltiden med en härligt söt efterrätt. Beas dubbelbakade cheesecake, tagen på vår fantastiska terrass med utsikt över havet, kommer verkligen att låta dig uppleva magin i Azure!

Färska, lokala och säsongsbetonade rätter
En modern fransk meny med en distinkt sydafrikansk påverkan
The Twelve Apostles erbjuder säsongsbetonade, färska rätter och är erkänd som en av Sydafrikas främsta platser för mat och middag. Vår moderna franska meny med sydafrikanska influenser uppdateras regelbundet av chefskock Christo Pretorius.

År 2013 gjorde sin debut på den eftertraktade American Express Platinum Fine Dining Awards listan.

Mer än 95% av objekten på menyn kommer från Västra Cape i linje med hotellets ansvarsfulla och hållbara miljöpolitik och följer Southern African Sustainable Seafood Initiative riktlinjer för bästa praxis.

Fina viner
Från vår källare en prisbelönt upplevelse
Sommelier Gregory Mutambe och hans team av vinförvaltare finns till hands för att ge råd till gäster i den prisbelönta restaurangen Azure. Han har en sann passion för vin och mat tillsammans med många års erfarenhet av både lokala och internationella vintävlingar, vilket har gjort det möjligt för honom att sammanställa en omfattande vinlista för njutning av våra gäster.

Vinlistan han har skapat är verkligen imponerande och har fått olika branschutmärkelser under det senaste decenniet, inklusive att upprätthålla en diamantrating i Diners Club Wine List Awards som hålls årligen landsomfattande. Gästerna hittar inte bara ett enastående utbud av de stora namnen på vinvärlden, men också ett spännande urval av mindre kända flaskor. Många av de listade vinerna finns på glaset, inklusive ett urval från den berömda sydafrikanska gården Bouchard Finlayson.

Gregory hjälper diners med den perfekta vinparningen under måltiderna, i nära samarbete med chefskock Christo Pretorius för att skapa de perfekta parningarna.

Han citerar franskfödd Master Sommelier, Master of Wine och världens bästa Sommelier, Gerard Basset som sin inspiration, och säger om sitt yrke: “Om du vill bli sommelier måste du ha en verklig passion för vin och vara beredd på att arbeta udda timmar, helger och helgdagar. Detta bör inte avskräcka dig, eftersom exponeringen för olika viner du får, och de otroligt intressanta människor du möter från hela världen, skapar den mest glädjande upplevelse du någonsin kan få. Du blir gommen för gäster, som litar på din kunskap och förmåga, vilket är bara anmärkningsvärt.”

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Café Grill

Avslappnad mat 24 timmar om dygnet
Vår al fresco stil matställen erbjuder en avslappnad och avslappnad matupplevelse och har fantastisk svepande utsikt över bergskedjan inramad av den naturliga skönheten i den inhemska floran.

Den flexibla menyn, tillgänglig 24 timmar om dygnet, innebär att du kan njuta av en Kalifornien-stil meny när som helst, inklusive frukost om du fortfarande arbetar i en annan tidszon. Njut av allt från läckra sallader och smörgåsar till den mest ärliga hamburgaren i Kapstaden eller en bit grillad fisk som fångas färsk på dagen. Under sommaren erbjuder vi en omfattande glassmeny och färsk frukt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Leopard Bar

Titta på solen gå ner med din favorit tipple
Det perfekta stället att koppla av med vänner, familj och kollegor medan du njuter av levande underhållning från måndag till lördag kvällar. Vi har visat sig vara en mycket populär bland både lokalbefolkningen och gäster och erbjuder en välfylld bar med många olika cocktails. Ett fint urval av konjak och en imponerande samling av hamnar finns, liksom ett brett urval av cocktails inklusive fashionabla “Cosmo” och Vanilla Chocatini; en martini gjord på Stolichnaya vaniljvodka och vit crème de cacao, garnerad med chokladflingor och maraschino körsbär. Våra professionella baranbud finns till hands för att ta din beställning och kommer även att skapa en cocktail med dina favoritingredienser!

Leopard Bar är också en utmärkt plats att njuta av “Tea by the Sea”, ett utsökt afternoon tea med alla tillbehör inklusive chokladbrownies, cream scones, fingersmörgåsar och ett urval av de bästa teerna och kaffet. Det betraktas som något av en institution av lokalbefolkningen.

BAR UPPLEVELSER:

Gin och Canapé Provsmakning Erfarenhet:
Luta dig tillbaka och koppla av i The Leopard Bar med en botanisk Gin och Canapé Experience.
Vi kommer att para ihop din gin och tonic med tre läckra snittar designade av vår kock Nicholas Goldschmidt. Njut av varje gin med sin egen specifika smakprofil som du kan experimentera med, samtidigt som du är värd för vårt begåvade barteam under hela din upplevelse.

Gin Göra erfarenhet:
Följ med oss för en fantastisk Gin Making Experience.
Tillgänglig varje fredag från 17:00, följ med oss på en rolig kväll där du skapar din egen gin i The Gin Lab. Njut av en välkomstgin och tonic som innehåller en mängd lokala växter, följt av butlerstil canapéer hela kvällen medan vår begåvade Mixologist guidar dig genom den underbara världen av gin och dess överflöd av smak.

Craft Öl och Canapé Erfarenhet:
Vi har hantverksöl och äppelciderprovningar i kombination med kocken Christos gourmetkanapéer.
Fans av högkvalitativa bryggor kan ta reda på mer om de olika stilar och bryggmetoder och de perfekta matparningarna. Vårt team av bartenders, kommer gästerna att kunna smaka fem, lokalt producerade bryggor, tillsammans med ett urval av perfekt matchade canapéer tillagade av Executive Chef Christo Pretorius . (Privata provningar tillgängliga för mellan två och 20 gäster).
24 timmar i förväg bokning krävs när som helst från
Klockan 10.00 — midnatt.

Te vid havet:
Vår “Tea by the Sea” -tjänst är känd för sitt läckra, nybakade urval av varma scones, muffins, macaroons och aptitretande fingersmörgåsar, tillsammans med vårt finaste urval av doftande te och kaffe.
Gästerna kan njuta av “Tea by the Sea” upplevelse som regelbundet fylls på för att njuta av så mycket du vill, serveras bordssida dagligen från kl. 10.00 till 16.00. Vår generösa gästfrihet, med otrolig utsikt över havet och bergen, gör detta till en institution med lokalbefolkningen och den perfekta platsen för ett speciellt tillfälle. Denna eleganta affär är det perfekta sättet att fira något speciellt tillfälle.
Gruppbokningar är välkomna (regler och villkor gäller).

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Conservatory

En lugn plats där du kan ta te och beundra utsikten
Njut av spektakulär utsikt över Twelve Apostles Mountain Range medan du kopplar av i den lugna Conservatory eller njut av din favoritcocktail från Leopard Bar-menyn. Varva ner med en bok eller njut av “Tea by the Sea” med läckra hemlagade scones, sylt, muffins, fingersmörgåsar, tårtor och andra läckra delikatesser.

Konservatoriet är idealiskt för lugn tid, men kan även användas exklusivt för intima middagar, babyduschar, hönsfester, bokklubbar eller till och med som utflyktsrum för konferenser.

Höj Gin till en annan nivå
Följ med oss för en fantastisk, Gin Tasting Experience. Finns dagligen, en flygning med tre lokala gins paras med tre olika toniska vatten, tillsammans med en mängd olika växter och kryddor som du kan njuta av med din egen unikt utformade blandning. Varje gin har sin egen specifika smakprofil som du kan experimentera med, samtidigt som du är värd för vårt begåvade barteam under hela din upplevelse.

Gin och canapéprovningsupplevelsen parar din gin med tre snittar speciellt designade av kocken Nicholas Goldschmidt. 24 timmars varsel krävs för bokningar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Twelve Apostles Hotel & Spa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor