WeTu Analytics

Twelve Apostles Hotel & Spa

Spa and Spa Facilities

Överlämna dina sinnen
Vårt prisbelönta familjeägda hotell ligger inbäddat mellan de majestätiska bergen och den azurblå Atlanten, omgivet av en lugn nationalpark, men ändå nära Kapstadens bästa stränder. Gästerna känner sig hängivna och omhändertagna med fantastisk lyx, passionerad service, generös gästfrihet och utsökt mat. Vi erbjuder den perfekta flykten där harmoni och lugn försiktigt återställa kropp, sinne och själ. Vi är dedikerade till att återställa skönhet och balans genom individuella behandlingar och spabehandlingar, personliga för var och en av våra gäster av exceptionellt skickliga terapeuter. Vårt engagemang för välbefinnande fokuserar på holistiska principer, som kombinerar gammal visdom och modern expertis.

Vattenterapi Pooler:
VARM, COOL & FLOTATION
Inklusive vattenstrålar med optimal temperatur för att balansera kroppens ämnesomsättning, användning av våra varma och kalla doppbassänger är tillgängliga för alla spa-gäster inklusive din behandling. Dessutom kan du också vilja prova en gratis session i vår unika Salt Water Flotation Pool. Erbjuder en flytande, reducerad gravitationsupplevelse, flytande i saltvatten underlättar jetlag och resulterar i maximal avkoppling - forskning har visat att bara 20 minuter motsvarar en hel två timmars sömn.

Inomhus behandlingsrum:
7 DUBBLA OCH ENDA BEHANDLINGSRUM
Våra omfattande spafaciliteter inkluderar sju utmärkt utrustade inomhusbehandlingsrum med regnduschar, för dubbel- och enkelbehandlingar. Rummen har utformats för att erbjuda en lugn, lugnande atmosfär, med uppvärmda behandlingssängar, fluffiga handdukar, doftljus och avkopplande musik. De är den perfekta reträtten för både hotellgäster och dag spa besökare som vill njuta av ett urval av personliga individuella behandlingar eller exklusiva Spa resor.

Utomhus Berg Gazebos:
2 LUSTHUS MED UTSIKT ÖVER ATLANTEN
Inredningen i The Spa är exceptionell, men The Twelve Apostles unika läge på bergen med utsikt över Atlanten innebär att en solnedgångsmassage i ett av två utomhuslusthus är en helt oförglömlig upplevelse. Det är den perfekta platsen för par att fly och har en sida vid sida massage omgiven av natur, med Atlanten sträcker sig in i horisonten framför dig så långt ögat kan se. Observera att lusthuset endast erbjuder massagebehandlingar.

Rasul Kammaren och Regndusch:
TRADITIONELLA ARABISKA RENSNING RITUAL KAMMARE
Vår Rasul-kammare erbjuder en traditionell arabisk reningsritual genom användning av mild ånga och lera. Denna avslappnande hudutjämnande självbehandling blandar mineralrik lera, ånga och värme för att ge en upplevelse som rengör, frigör toxiner och föryngrar. Den självapplicerade leran härdar i torr värme, vilket gör att huden kan dra ut föroreningar från kroppen. När leran mjuknar igen absorberas dess fördelaktiga ingredienser och naturliga mineraler ytterligare av kroppen. En mild regndusch signalerar slutet av programmet och lämnar dig med glödande hud. Ritualen rekommenderas för njutning med en partner.

Hälsobar Buffé & Meny:
Hemlagade hälsosamma tilltugg
Spa-gästerna kan dra nytta av vår kostnadsfria hälsobarbuffé under sin tid på The Spa, med ett urval av hälsosamma hemlagade snacks, färska fruktjuicer och stillastående mineralvatten. För något mer omfattande erbjuder vi också en exklusiv spa-meny mot en extra kostnad, med läckra, hälsosamma måltider som främjar en hälsosam livsstil.

Lugn Lounge:
KOPPLA AV MELLAN & EFTER BEHANDLINGAR
För att få ut det mesta av din tid på The Spa kan du luta dig tillbaka och koppla av på en bekväm fåtölj i vår Tranquility Lounge, mellan och efter spabehandlingar. Sip örtte, bläddra i ett urval av tidningar, läs en bok eller helt enkelt blunda och meditera. Det är det perfekta sättet att slutföra din spa-resa.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mountain Walks and Picnic Sites

Venture in i bergen för den perfekta picknick
Hotellets gäster kan promenera direkt från sina rum på bergssidan för att ta in lite frisk luft och spektakulär utsikt över havet och bergen. The Table Mountain National Park, en världsarvslista, erbjuder oavbruten utsikt och hotellet har skapat flera paket för oförglömliga friluftsupplevelser.

Ha en läcker picknick på en speciellt utlagd picknick plats, rosta romantik medan solen går ner i Atlanten eller helt enkelt låta barnen springa vilt i det öppna utrymmet. Och medan du äter dina smaklökar på maten och ögonen på den fantastiska naturen, vet du att du ger tillbaka till samhället, eftersom alla picknickkorgar har köpts från Cape Town Society for the Blind.

Hotellets gäster är fria att utforska de olika bergsstigarna - från 10 minuter till 45 minuter i längd - be om en kopia av kartan nedan, från vår Concierge skrivbord. Eller fråga om vårt kostnadsfria sportkompisprogram som gör det möjligt för en anställd att följa med dig när du vandrar genom Fynbos.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Cinema

Klassiska favoriter i vår privata biograf
De tolv apostlarna driver ett intimt, 16-sitsiga biograf/screening rum tillgängligt för både gäster och icke-gäster, och även tillgängligt för exklusiv privat uthyrning. Varje månad ett nytt schema av filmer sätts, körs fem gånger om dagen och kan åtföljas av frukost (10:00), lunch (15h00) och middag (17h30/20h30/22h30).

Vårt unika Dinner and a Movie paket gör det möjligt för filmälskare att njuta av en kväll med vin och middag i den prisbelönta restaurangen Azure med en specialskapad filmmeny, följt av en visning av en film i den privata biografen. För dem som vill välja sin egen film har vi ett varierat urval av klassiker, komedi, äventyr, drama och utländska filmer. Sjunk in i plysch lädersäten med toppmodern plattskärm Dolby surroundljud och ett överdådigt sortiment av godsaker, inklusive popcorn, varm choklad, milkshakes och godis.

Observera att val av egen film är föremål för befintliga bokningar och önskemål från andra gäster som delar visningsrummet. Observera att visningar inte är exklusiva om inte en gruppbokning görs för hela biografen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

For Wine Lovers

Mångfalden av vinrutter i världsklass precis på Kapstadens tröskel är häpnadsväckande. De erbjuder en oemotståndlig kombination av läckra vinprovningar, informativa vinframställningsturer, aptitretande mat och magnifika landskap, lockar både internationella och lokala resenärer.

De flesta Cape vingårdar kännetecknas av klassiska byggnader i Cape holländsk stil och expansiva vingårdar, med pittoreska berg som en hisnande bakgrund. Efter ankomsten av franska Huguenot, nederländska och tyska bosättare under 1700-talet visar många av dem också ett distinkt europeiskt inflytande.

Vår concierge och sommelier har valt ut några av sina favoritvingårdar i varje region för dig att utforska!

Silvermist Organic Vineyards - 15 min (12.4 km) utan trafik
Beau Constantia - 17 min (12.9 km) utan trafik
Constantia Glen - 15 min (12.9 km) utan trafik
Eagles 'Nest Wines - 16 min (14.1 km) utan trafik
Groot Contantia - 19 min (16 km) utan trafik
Constantia Uitsig - 24 min (19.4 km) utan trafik
Buitenverwachting - 25 min (19.1 km) utan trafik
Klein Constantia - 26 min (19.3 km) utan trafik
Steenberg Vineyards- 29 min (23.1 km) utan trafik

Vissa Mer
Vissa Mindre

For Families

Barnen kommer att känna sig som hemma på The Twelve Apostles Hotel and Spa, tack vare en rad egna bekvämligheter och aktiviteter som är särskilt inriktade på små. Vår concierge har rekommendationer för upptäcktsresande i alla åldrar, från bergsklättring, museibesök och park fun, till utflykter till olika destinationer som inkluderar fjärilar, geparder, fåglar, krokodiler... och inte att glömma, pingviner! Barn är säker på att ha tid i sitt liv medan de bor i Kapstaden.

Pooler och trädgårdar:
Hotellet ligger i naturens paradis, mellan Atlanten och bergskedjan The Twelve Apostles. Hotellet omges av fantastisk utsikt över Table Mountain National Park och en skyddad marin park där barnen kan se valar och delfiner som leker i det azurblå vattnet.

Barnen kan ha kul att plaska i våra infinity- eller bergspooler, med poolleksaker som tillhandahålls under sommarlovet. Båda poolerna har en specialmeny som serveras av The Café Grill och innehåller läckra rätter för små. Dessutom kan de hjälpa sig själva med vatten och frukt från våra förfriskningsstationer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sports Buddies

Som ett annat exempel på vår passionerade service och tankeväckande uppmärksamhet på detaljer har vi introducerat ett nytt gratis Sports Buddy-program, där personalen på hotellet har sitt gym kit och skor i standby, redo att träna med gäster som kanske letar efter en partner för att spela golf, omgång squash, delta i en yogaklass eller ta en vandring i det orörda naturreservatet bakom hotellet.

Gratis aktiviteter
Cykling - Ta en naturskön cykel från hotellet till Chapmans Peak längs en av världens vackraste vägsträckor. Beundra oändlig utsikt över Atlanten och passera genom fiskebyn Hout Bay.

Vandring - The Hotel erbjuder vandring på hotellet i bergskedjan Twelve Apostles. För mer erfarna vandrare kan en anställd följa med dig på bergsstigar längre fram på världsarvet.

Jogging - Du kan välja att springa till Camps Bay eller Hout Bay, båda längs Victoria Road, med utsikt över världsklass som inspirerar dig. Personalen kommer att hålla jämna steg med dig och peka ut sevärdheter som Sentinel Peak och Hout Bay Harbour.

Yoga - Yoga mattor finns på hotellet. Det finns fantastiska platser i och runt hotellet där du kan bli ett med naturen samtidigt som du övar den uråldriga disciplin och stimulera din kropp och själ.

Laddningsbara aktiviteter
Squash - En anställd kommer att utmana dig till en omgång squash på squashklubben. Förbokning begärs minst 7 dagar i förväg.

Golf - The Hotel har ett centralt läge till golfbanor i världsklass, inklusive Metropolitan Golf Club, som ligger intill V & A Waterfront. Förbokning begärs minst 7 dagar i förväg.

Villkor och villkor
Tjänsten “Sports Buddy” erbjuds gratis, exklusive squash och golf. Tredje parts kostnader för uthyrning av utrustning är avgiftsbelagda.

Bokningar bör göras minst 7 dagar i förväg, särskilt för sport som kräver bokning av en domstol eller grön.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Golf Courses

I Kapstaden och omgivande områden

Västra Kapprovinsen är en av världens mest spektakulära och mångsidiga golfdestinationer. Många av dessa frodiga, vackert underhållna golfbanor ligger i närheten (20 — 40 minuter) från hotellet. Dessa golfbanor har fängslat den globala golfgemenskapen och har både lokala och internationella utmärkelser för extremt höga standarder, kvalitet, design och professionalism. Twelve Apostles Hotel and Spa är den perfekta basen för din avkoppling vid havet i kombination med dina golfbehov.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Conference and Events

The Twelve Apostles Hotel and Spa erbjuder en imponerande samling av luftkonditionerade mötesutrymmen och mötesrum, som ligger på ett inspirerande läge med utsikt över både havet och bergen.

Större mötesrum rymmer upp till 90 gäster och har toppmoderna audiovisuella system. Ytterligare specialiserad presentations- eller underhållningsutrustning kan köpas från våra teknikpartners på begäran.

Varje evenemangsbokning hanteras minutiöst av en hängiven medlem i vårt mångkvalificerade team av funktionsarrangörer, som finns till hands från undersökningsplatsen till dess att evenemanget är avslutat. Tillsammans med vårt team av duktiga kockar ser du fram emot en oförglömlig meny med läckra matställen för att förvandla ditt evenemang till ett verkligt minnesvärt tillfälle.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Apostles Braai

Det senaste tillskottet till menyn med kulinariska upplevelser som erbjuds på The Twelve Apostles Hotel & Spa är Apostlarna Braai. Beläget mitt bland lummiga inhemska trädgårdar på baksidan av hotellet, erbjuder denna vackra ljusa evenemangsplats utsikt över havet och solnedgången, samt vyer upp till de robusta topparna i Taffelberget National Park som vårt hotell heter.

Det är ett slående utrymme med speglade väggar och bildfönster som låter naturligt ljus och panoramautsikt tvättas in. En handgjord Murano-glasljuskrona hänger ovanför och handblåst Biot-glas från Provence pryder borden.

Apostles Grill kan vara värd för upp till 32 gäster, och tillgodoser privata tillställningar, temaevenemang och unika kulinariska tillfällen, från en vinparningsmiddag med vår syster-vingård Bouchard Finlayson till ett intimt bröllop eller familjesammankomst vid foten av Taffelberget.

Inspirerad av Sydafrikas kärleksaffär med grillad mat — en braai, som lokalbefolkningen kallar det — utvecklas menyn på The Apostles Grill med varje unik händelse, men är byggd på en grund av flamgrillad mat tillagad utomhus på terrassen, som firar säsongsbetonade råvaror och Kapens rikliga skaldjur.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Twelve Apostles Hotel & Spa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor