WeTu Analytics

Serian's Nkorombo

Nkorombo är Serians tältläger som ligger på en privat strand vid floden Masai Mara Reserve. Denna snygga lilla installation är chockfull av karaktär med utsikt över den rusande Mara River, spruckna av skrattande flodhäst och slappa krokodil. Likt på Serian och Ngare Serian är livet på Nkorombo lågmält och lugnt. Inbäddat bland en monter av vild oliv och orange croton, ligger lägret bredvid en livlig saltslick som regelbundet innehåller svart noshörning, och lejon och leopard på jakt efter kill... Det finns ett överflöd av byte i detta område, och det är den perfekta platsen för spektakulär spelvisning.

Den här har mer av en traditionell tältkänsla än Serian och Ngare Serian — Nkorombo är grundligt duk, och beröringar som de tidärade safariduscharna är en nick till skillnaderna mellan fasta och mobila läger.

Den är utformad för att smälta in i sina fantastiska omgivningar och består av fem rymliga “Selous stil” tält som är utsmyckade i safaristil: läder, vittrat trä, gauzy swathes av bomull, alla ger accenter till den grundläggande, vackra och bekväma stilen som definierar Nkorombo. De egna badrummen blandar vildmark och lyx, med flush toaletter och skopduschar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Serian's Nkorombo

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor