WeTu Analytics

Serian's Nkorombo

Game Drives

Hörnstenen i en safariupplevelse på Serian är att varje grupp har ett eget safarifordon med öppen topp och egen dedikerad guide och spanare. Den frihet som detta ger dig är nyckeln till att få ut det mesta av din vistelse: åk dit dagen tar dig, utan begränsningar i fasta scheman, eller passa in i andra människors planer. Inget annat än personlig önskan behöver diktera vad du gör.

Våra fordon är speciellt anpassade för att vara en klätterram och en fotografs extra verktyg. De är bekväma, kunna hantera terrängen och täcka avståndet.... Och designades för sol, regn, vind och framför allt känslan av att ha så lite som möjligt som möjligt separerar dig från vad som finns där ute.

Våra guider och spanare är intimt bekanta med dessa speciella platser, så de känner till alla dess hemligheter och hur djuren interagerar med dem, från säsongens subtila förändringar, till faserna i ett djurs livscykel, till floran som upprätthåller allt — de är nyckeln som kan låsa upp allt för dig.

När den nedgående solen närmar sig dagen, bege dig tillbaka till lägret och gå med oss runt lägerelden — den perfekta samlingsplatsen för att dela en drink före middagen och berättelser om den krympande dagen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Serian's Nkorombo

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor