WeTu Analytics

Tamodi Lodge & Stables

Stugan har utsikt över en magnifik inhemsk skog och dal, liksom de häpnadsväckande vackra Outeniqua Mountains. Fastigheten är en del av ett naturligt skyddsområde i området Crags på Garden Route. Det är mycket nära Plettenberg Bay, vilket garanterar att det aldrig blir en tråkig stund och låter dig utforska på egen fritid och bekvämlighet.

Arkitekturen i huset är en av dess mest förtrollande aspekter, så att gästerna kan känna sig hemma direkt. Två rymliga lounger och tre massiva inomhus eldstäder gör detta Plettenberg Bay semesterboende varmt och tröstande under vintermånaderna, medan kombinationen av läsrummet och poolen skapar det perfekta receptet för avkoppling under sommaren. Oavsett vilken årstid du väljer att besöka, hittar du Tamodi Lodge som ett riktigt paradis.

Gästerna kan välja att bo antingen i våra vackra standardrum eller i en av våra lyxiga smekmånadssviter. Alla är inredda med din största komfort i åtanke och har en känsla för detaljer som kommer att skämma bort och hjälpa dig att avveckla.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Tamodi Lodge & Stables

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor