WeTu Analytics

Tamodi Lodge & Stables

Standard Suite : King

Detta är en av våra två vackra king bed sviter i huvudlodge byggnaden. Denna svit har ett eget badrum med stenbad och dusch och ett privat däck med uteservering, som alla har utsikt över vår svepande dal nedanför lodge.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Standard Suite : King/Twin

Detta är den andra av våra två vackra king bed sviter i huvudlodge byggnaden. Denna svit har ett eget badrum med stenbad och dusch och ett privat däck med uteservering, som alla har utsikt över vår svepande dal nedanför lodge.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Honeymoon Suite (Main Building)

Vår vackra smekmånadssvit i huvudbyggnaden är den perfekta platsen att koppla av medan du bor på Tamodi. Härlig och stor på 75m2, denna svit har ett eget badrum med stenbad, inomhus- och utomhusdusch och ett privat däck med uteservering

Vissa Mer
Vissa Mindre

Honeymoon Suite (Separate Building)

Koppla av i en fristående stuga bort från huvudbyggnaden - denna svit är en symbol för avskildhet och romantik! Härlig och stor på 75m2, denna svit har ett eget badrum med stenbad, inomhus- och utomhusdusch och ett privat däck.

Vissa Mer
Vissa Mindre

HONEYMOON SUITE WITH PLUNGE POOL ROOM 6

En av två vackra rymliga sviter som delar en separat byggnad, denna svit har massor av öppna ytor och lyx på 95m2. Med sin egen privata avsvalkningspool och semi-wrap runt däck kan du fördjupa dig i naturen på ena sidan med en vidsträckt utsikt

Vissa Mer
Vissa Mindre

Honeymoon suite new separate building

Fly till en romantisk miljö där du har ditt eget utrymme i en fristående stuga bort från huvudbyggnaden - denna svit är en symbol för avskildhet och romantik! Härlig och stor på 75m2, denna svit har ett eget badrum med ett stort badkar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

HONEYMOON SUITE WITH PLUNGE POOL ROOM 7

Den andra av våra två vackra rymliga sviter som delar en separat byggnad, denna svit har massor av öppna ytor och lyx på 95m2. Med sin egen privata avsvalkningspool och semi-wrap runt däck kan du fördjupa dig i naturen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Tamodi Lodge & Stables

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor