WeTu Analytics

Singita Pamushana Lodge

Game drives

Dagliga spelenheter med professionella guider och trackers ger den perfekta möjligheten att komma nära Afrikas otroliga djur, medan sena eftermiddagsenheter avslöjar den svårfångade magin i nattliga Afrika. Våra spelenheter utförs alla i toppmoderna Land Cruisers, som var och en rymmer högst sex gäster. Under din vistelse på Singita Pamushana Lodge kommer du sannolikt att upptäcka ett brett utbud av vilda djur, inklusive vit och svart noshörning, Lichtenstein hartebeest, sobel, nyala, klipspringer, gepard, vildhund, lejon, leopard och ett överflöd av fågelliv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Safari Walks

Vandringssafari är ett otroligt sätt att uppleva busken på nära håll och personligt. Din expert guide och tracker kommer att följa dig när du spåra djur till fots genom vildmarken och utforska de magnifika växter och landskap runt dig.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fishing

Vatten är en källa till liv och skönhet, och ingen plats är detta tydligare än i den avlägsna lugnet i den afrikanska busken. Fiske vid dammen nedanför stugan är det perfekta sättet att uppleva detta underverk med egna ögon. Släpp in ett lock och se vad bounty dagen kommer att medföra, medan din guide och tracker visar dig hur lokalbefolkningen fångar fisk med växter som finns i området. Singita Pamushana har utmärkt viltfiske under hela året inklusive Tiger Fish, Bass, Bream (tilapia) och Havskatt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Stargazing Safaris

Det finns kanske ingen mer transcendent erfarenhet än att titta upp mot en full himmel av glittrande stjärnor. Människan har haft en kärleksaffär med natthimlen i århundraden och med mycket lite föroreningar och inget stadsljus för att förringa stjärnorna, kommer din syn på himlen här att vara kristallklar — ingenting mellan dig och den stora afrikanska himlen ovanför.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Tennis

Singita Pamushana är hem för två tennisbanor, lera och Rebound Ace.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Community Visit

Gemenskapsturer ger gästerna på Singita möjlighet att få inblick i samhällslivet och den lokala Shangaan kulturen. Ni kommer att kunna bevittna de positiva effekterna av de blomstrande utvecklingsprogrammen på plats och träffa de fascinerande människor som bor i dessa samhällen. Besök på gemenskapen sker mot en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Rock Art Site Visit

San Bushmen är en av jordens äldsta kontinuerliga kulturer på jorden, de ursprungliga jägarna, deras sätt att leva är en spegel i vårt förflutna. Ta en pedagogisk tur för att se San Bushmen rockkonst som går tillbaka tiotusentals år och lära sig om deras anmärkningsvärda sätt att leva.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Premier Wine

Som en av Afrikas mest inflytelserika vinköpare är Singitas källare hem för några av de mest eftertraktade privata reserverna och vintageviner som landet har att erbjuda. Oavsett om du är en finsmakare eller bara njuter av ett glas vin, njuter våra erfarna sommeliers av att introducera gäster till ett stort urval av sorter från hela världen.

Via Singita Premier Wine Direct kan gäster köpa viner från våra källare: antingen tas hem i slutet av resan eller levereras bekvämt till deras dörr. Som ett tillägg till källarinköp har vi säkrat tilldelningar av mycket begränsade, eftertraktade viner, inklusive” ikoner”,” Single Vineyard” och” Limited Release” -viner, direkt från ledande vingårdar i Sydafrika. Dessa viner lagras i temperaturkontrollerade källare och är osannolikt att vara tillgängliga någon annanstans.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Spa

Singitas wellnessfilosofi tar personlig föryngring till en nivå långt bortom alla bortskämda du tidigare upplevt. Alla våra fridfulla lodge spa, där naturen ger sitt eget speciella lugn, presenterar den ultimata flykten, säker på att återställa jämvikt och fred till kropp och själ. Spabehandlingar erbjuds mot en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Gym

Som gäst har du tillgång till ett fullt utrustat gym.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sundowner Cruise

Den afrikanska solnedgången är ett tillfälle värt att fira och dammen nedanför lodge är den perfekta platsen att njuta av en vacker solnedgångskryssning medan du smuttar på uppfriskande solnedgångar och att titta på det magnifika djurlivet när det kommer ner för att smutta från dammen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Swimming

Som gäst på Singita Pamushana kan du ta ett dopp i poolen som ligger i huvudstugan. Alla sviter har också egna privata avsvalkningspooler.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Boutique and Gallery

Singita Boutique & Gallery i huvudstugan området.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Singita Pamushana Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor