WeTu Analytics

Morukuru River House

Game Drive

Hoppa in på ditt privata fordon när du väljer det och ge dig ut på det ultimata safariäventyret. Med din personliga erfarna guide och tracker ange skönheten i Madikwe hem till Big 5, Wild Dogs, 350 fågelarter och andra underverk. Varje spelenhet är utrustad med en mängd olika snacks och drycker så på skarpa morgnar titta på soluppgången medan du sveper fingrarna runt en varm dryck och vara i vördnad över naturen som omger dig. För kvällsspel kan du njuta av solnedgången som uppslukar den afrikanska himlen som avslöjar en mantel av färg och värme med en gin och tonic i handen. Som de enda gästerna på fordonet, är spelenheter skräddarsydda efter dina önskemål.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fishing Safaris

Upplev spänningen i att fånga din egen fisk och sedan frigöra den igen. Floden Marico som rinner genom Morukuru är den största naturliga vattenkällan i provinsen och pumpar en miljon liter per dag: floden är ren och fisket är bra, men som alla fiskare vet kommer det att krävas tålamod! Arter du kan stöta på i slutet av din linje inkluderar gul fisk, havskatt, braxen, ål, Paper Mouth, Three Spot Tilapia och Karp. Om du (eller dina yngre gäster) aldrig har provat sin hand på fiske tidigare, är din ranger till hands för att ge vägledning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage Treatements

Fred, vaggas till en djup, alfa-stat av det gurglande vattnet i floden Marico och de somnambulanta uppmaningarna från flodfåglar. Gästerna kan ge efter för total njutning och avkoppling med en Morukuru Massage i området Sala, byggd som en behandlingsplats, med utsikt över vattnet.

Alla bekymmer och vardagliga bekymmer smälter helt enkelt bort när spänningen lämnar en, med lugnande aromaterapi och bäroljor, i denna buske idyll. Här, vilken typ av massage att behandla sig med, kan verkligen vara dagens största bekymmer.

De bästa ögonblicken i livet är de när vi känner oss mest kopplade till jaget i harmoni med naturen och världen omkring oss. Morukuru noggrant utvalda Afrikologi som den produktlinje som används under våra avkopplande Spabehandlingar. Afrikologi använder endast organiska ingredienser med sina produkter fria från giftiga kemikalier, inklusive farliga konserveringsmedel. På en valfri plats i din personliga villa, vare sig det är salan med utsikt över Marico River, däcket på ditt rum eller vid poolen som njuter av naturens ljud medan du kopplar av med en behandling som du väljer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sleep Out

Morukuru gömma ligger intill vattenkanten och skyddas av ett elstängsel. Förutsatt med ett fläckljus är en övernattning vid gömstället perfekt för de vågade att tillbringa en natt i naturen. För en romantisk kväll med en partner eller för familjemedlemmar och vänner får man inte missa en magisk upplevelse av att vara ensam i den stora slätten där djurlivet strövar fritt, i perfekt komfort, men omgiven av den afrikanska vildmarken. För dem som är mindre vågade är ett kvällstopp vid gömstället under spelenheten en sublim plats att titta upp mot den glittrande natthimlen och stjärnblicken.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush Walks

Genom att passera reserven i ett bekvämt safarifordon kan man täcka tusentals kilometer på jakt efter spännande spelobservationer, men för en sann smak av Afrika slår ingenting att vara till fots mitt i vildmarken. På en buskpromenad du luktar, ser och hör så mycket mer, och att komma nära och personligt med insekter och växter, med en ranger som förklarar sin överlevnadsteknik, kan vara fascinerande (som Acacia robusta förmåga att släppa ut en stinkande feromon när den känner av ett djur som betar på sina löv!).

Bush promenader i Madikwe är inte för de fainthearted men du är till fots i ett vildmarksområde där rovdjur strövar fritt. Du skyddas naturligtvis av närvaron av din fullt beväpnade ranger och buskkunskapen hos din spårare, men för att vara på den säkra sidan får barn under 16 år inte delta i buskpromenader och för personer över 60 år behöver du ett läkarintyg om god hälsa. Alternativt en promenad genom den nära av 100 hektar inhägnad i området hem till allmänna spelet kan avnjutas av hela familjen föremål för tillgängliga. Bush promenader är också begränsade till högst åtta personer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Morukuru River House

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor