WeTu Analytics

Primate Lodge Kibale

Twin Room

(3 rum)

Rummet har två enkelsängar med myggnät för att hålla buggarna borta medan du sover och ett eget badrum med varmvatten som rinner dygnet runt, och ett privat däck som vetter mot skogen

Vissa Mer
Vissa Mindre

Double Room

(5 rum)

Detta rum har en dubbelsäng med högt i tak och ett halmtak med myggnät för att hålla insekterna borta medan du sover, ett eget badrum med varmvatten dygnet runt och ett privat däck som vetter mot skogen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Honeymoon cottage

(1 rum)

För nygifta par som vill lämna på ett äventyrligt sätt med badrum och balkong

Vissa Mer
Vissa Mindre

HoneyMoon Cottage

Den populära dubbla berättas “Elephant Banda” består av ett sovrum på övervåningen som sträcker sig ut över en stor, upphöjd halmtak trä däck/veranda som också verkar sträcka sig rakt in i skogen trädkronorna. Däcket är mycket populärt för kvällsavkoppling med en drink när du suger i solstrålarna smuttar genom de höga skogsträden. Det är också en idealisk plats för privat rumsservice middag antingen frukost eller lunch i sällskap med svarta och vita Colobus-apor eller Red Colobus Monkeys som ofta de omgivande träden. Det kan också vara fantastiskt för middag med levande ljus för din speciella kväll.

Rummet på bottenvåningen består av ett rymligt vardagsrum och separata duschrum och toalett. Rummet har ibland tagits för små familjer med nedtrapporna rummet omvandlas till ett litet sovrum för en person.

Avskilt långt djupare in i skogen och hittills mer privat, det är mest den upphöjda stugan "är utrustad med en jätte 7 × 7 King size säng, det är mycket populärt bland smekmånad, årsdagar och andra “hopplösa romantiker” som också kan njuta av privat lounging och middag på den omfattande verandan på övervåningen som verkar gå rakt in i skogen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Primate Lodge Kibale

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor