WeTu Analytics

[DISABLED]Leleshwa Camp

“Alltför många speciella minnen. Framför allt var det dock den personliga touch, vänlighet, generositet och uppmärksamhet på detaljer som kommer att leva länge i våra hjärtan.”

Enkelhet och elegans definierar livet på Leleshwa Camp. Med utsikt över pittoreska kullar och böljande slätter smälter de sex avskilda tälten harmoniskt med det omgivande landskapet. Med ditt rymliga tält som vetter mot en privat veranda med 180 graders utsikt över de gröna Loita Hills kan du inte låta bli att slappna av.

Privata och ostörda, autentiska och minnesvärda upplevelser på Leleshwa Camp är vad som skiljer oss från mängden. Wildlife driver i gryningen eller glädje i nattlig aktivitet på en natt spelenhet. Gå ut på en guidad vandringssafari eller njut av färgen och livfullheten hos äkta Maasai-kulturbesök i en lokal by. Varje upplevelse du har hos oss kommer att stanna hos dig under en livstid.

Den idylliska mångfalden i Leleshwa är helt nedsänkt i naturen och har fängslat många hjärtan. Med en rad interaktiva aktiviteter inriktade på att uppmuntra barn i natur, djurliv och kultur, är Leleshwa perfekt för familjer och ändå är avskildhet och intim miljö en fristad för par och smekmånad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

[DISABLED]Leleshwa Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor