WeTu Analytics

Kicheche Laikipia Camp

Endangered Species Enclosure

De sista kvarvarande djuren av denna art överfördes till Ol Pejeta och man hoppas kommer att skapa kärnan i ett framgångsrikt avelsprogram. Förutom den norra vita noshörningen med den sista 3 kvar i världen, det är hem för ett antal hotade arter inklusive den lokalt hotade Jacksons hartebeest och Grevys zebra. Det är möjligt att besöka höljet under ditt besök på Ol Pejeta Conservancy.

Ingång per person inhägnad: USD 60.00 (Min 2 pax)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Canoeing

Den lilla sjön framför Kicheche Laikipia Camp erbjuder den unika möjligheten att paddla kanot bara
i mitten av konservancy med en chans att se djuren som kommer att dricka.

Inklusive i vårt paketpris (max 2 pax)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Morning or Afternoon Game Drives (approx 3-4hrs).

Att titta på vilda djur på nära håll, men utan att inkräkta på deras utrymme är fascinerande och våra guideres instinkter och erfarenheter kommer att ge fantastiska fotomöjligheter för vilda djur. Våra safarianpassade 4WD-fordon är utformade för att ge en perfekt utsikt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Night game drives

Night Game Drives erbjuds för att ge gästerna chansen att observera mindre sett nattliga arter. Våra fordon är utrustade med en handhållen filtrerad strålkastare och bosatta arter inkluderar aardvark, genet, fladderögd räv, randig hyena, serval, honungsgrävling, sivet och zorilla.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game walk

Ett annat perspektiv uppnås genom eskorterade promenader på savannen. Våra tolkningsguider kommer att peka ut en leopards spoor, boet av en sällsynt fågel eller tecken på ny migrationsaktivitet som skulle passera obemärkt förbi ögonen på främlingar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mountain Biking

Det är ett helt annat sätt att safari på en cykel, en upplevelse du kommer att minnas! Inkluderar en kort spelkörning på väg till den utsedda ridplatsen och vi anpassar vår resa till din träning. Tillåt 3 timmar för utförandet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Horse Riding

Ta en morgon eller en kvällsutflykt inom

600-tunnland utrotningshotade arter inneslutning, åtföljd av kunnig personal på Ol Pejetas safarihästar. Dessa åkattraktioner tar dig på en resa genom ett rovdjursfritt område som avsatts av Ol Pejeta för återhämtning av den norra vita noshörningen.

$50pp

Vissa Mer
Vissa Mindre

Chimpanzee visit

Njut av en unik möjlighet att titta på schimpanser och lära dig mer om den dagliga vården av schimpanser i vår vård. Schimpanser är inte inhemska till Kenya och Sweetwaters Chimpans Sanctuary är den enda

plats att se dem i Kenya.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Baraka (The blind Rhino) Visit

Black noshörning Baraka bor i vad som brukade vara Moranis 100 tunnland hölje, med flaggan för sin föregångare. Baraka föddes i naturen i Ol Pejeta, men förlorade syn i båda ögonen på grund av en kamp och sedan en grå starr. Baraka bor nu i inhägnaden, som ligger bredvid Morani Information Centre, för sin egen säkerhet, och har tagit till sig sin nya roll som noshörningsambassadör.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Research & Education centre

Wildlife Educational Centre innehåller en rad olika djurutställningar och bakgrund på Conservancy och dess verksamhet, ett intressant stopp för både barn och vuxna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Ngare Ndare Forest visit – Kicheche Laikipia

En heldagsutflykt till den vackra Ngare Ndare Forest ligger utanför Ol Pejeta Conservancy. Guidad promenad i skogen, fågelskådning, baldakin promenad, picknick lunch. Tillbaka till lägret vid solnedgången.

Gratis utflykt för min 2 pax, måste förbokas.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Kicheche Laikipia Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor