WeTu Analytics

Kicheche Laikipia

Meet the Northen White Rhinos

De två återstående noshörningarna bor nu i den 700 hektar stora noshörningshöljen. Här har besökarna en möjlighet en gång i livet att träffa dessa anmärkningsvärda noshörningar på nära håll och att höra deras fantastiska historia från vaktmästarna som tar hand om dem dygnet runt. Tillgänglig i en timme kl. 08:30, 11:00, 15:00, och 16:30.

Ingång per person inhägnad: US$ 70.00 (Min 2 pax/Bokas i förväg)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Canoeing

Den lilla sjön framför Kicheche Laikipia Camp erbjuder den unika möjligheten att paddla kanot bara
i mitten av konservancy med en chans att se djuren som kommer att dricka.

Inklusive i vårt paketpris (max 2 pax)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Morning or Afternoon Game Drives (approx 3-4hrs).

Att titta på vilda djur på nära håll, men utan att inkräkta på deras utrymme är fascinerande och våra guideres instinkter och erfarenheter kommer att ge fantastiska fotomöjligheter för vilda djur. Våra safarianpassade 4WD-fordon är utformade för att ge en perfekt utsikt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Night game drives

Night Game Drives erbjuds för att ge gästerna chansen att observera mindre sett nattliga arter. Våra fordon är utrustade med en handhållen filtrerad strålkastare och bosatta arter inkluderar aardvark, genet, fladderögd räv, randig hyena, serval, honungsgrävling, sivet och zorilla.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game walk

Ett annat perspektiv uppnås genom eskorterade promenader på savannen. Våra tolkningsguider kommer att peka ut en leopards spoor, boet av en sällsynt fågel eller tecken på ny migrationsaktivitet som skulle passera obemärkt förbi ögonen på främlingar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mountain Biking

Det är ett helt annat sätt att safari på en cykel, en upplevelse du kommer att minnas! Inkluderar en kort spelkörning på väg till den utsedda ridplatsen och vi anpassar vår resa till din träning. Tillåt 3 timmar för utförandet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Baraka (The blind Rhino) Visit

Black noshörning Baraka bor i vad som brukade vara Moranis 100 tunnland hölje, med flaggan för sin föregångare. Baraka föddes i naturen i Ol Pejeta, men förlorade syn i båda ögonen på grund av en kamp och sedan en grå starr. Baraka bor nu i inhägnaden, som ligger bredvid Morani Information Centre, för sin egen säkerhet, och har tagit till sig sin nya roll som noshörningsambassadör.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Ngare Ndare Forest visit – Kicheche Laikipia

En heldagstur till den vackra Ngare Ndare-skogen utanför Ol Pejeta Conservancy. Avgångsmorgon från lägret, guidad promenad i skogen till vattenfallet & naturlig pool, fågelskådning, baldakinvandring, picknicklunch. Tillbaka till lägret vid solnedgången.

(250 USD per person för 2 personer │ 170 USD per person för 3 personer │ 120 USD per person för 4 - 6 personer)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Research & Education centre

Wildlife Educational Centre innehåller en rad olika djurutställningar och bakgrund på Conservancy och dess verksamhet, ett intressant stopp för både barn och vuxna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Chimpanzee visit

Njut av en unik möjlighet att titta på schimpanser och lära dig mer om den dagliga vården av schimpanser i vår vård. Schimpanser är inte inhemska till Kenya och Sweetwaters Chimpans Sanctuary är den enda

plats att se dem i Kenya.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Anti-poaching Dogs display

Interagera med hundvaktarna och lär dig om vad som krävs för att ta hand om det specialutbildade hundteamet. Gästerna uppmuntras att försöka undvika snifferhundarna, inte bara är detta jättekul, men det hjälper till att erbjuda äkta träning för hundarna.

(Tillgänglig kl. 08:30 │ US$70pers │ Bokningsbar i förväg │ Begränsad till 6 personer │ Ej lämplig för barn under 12 år)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Kicheche Laikipia

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor