WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Tswalu låter dig återansluta till jordens rikedom. Det erbjuder en flykt till en plats som styrs av årstidernas uråldriga rytmer, snarare än klockan och kalendern. Den svala brisen bär både myter och löften - genom att bemöta dem kan vi uppfylla vår grundarfamiljs vision om att återställa den naturliga miljön och stärka människor.


Tswalu erbjuder en vision av hopp som sammanför bevarande, forskning och en oöverträffad safariupplevelse. Allt vi gör är centrerat kring vår trosbekännelse: Att lämna vår värld bättre än hur vi hittade den.


Inga två Tswalu-upplevelser är desamma. Det beror på att sättet du ser och rör denna magiska plats kommer att formas av dina intressen och kommer att ske i din egen takt. Tswalu är ett generöst landskap och när solen stiger över Korannabergs berg varje morgon kommer nya möjligheter att lära sig, leka och utforska till liv.


Med din egen dedikerade guide och fordon kan du uppleva Tswalu precis som du vill. Det finns inga fasta scheman eller tidsgränser vid speciella iakttagelser — under din vistelse är sanddynerna och gräsmarkerna dina att utforska hur du vill, och varje djurliv kan utvecklas i sin egen takt.


I skydd av bergen — som också ger en dramatisk bakgrund till vilda observationer — kan du stöta på Tswalus 240 typer av fåglar och 80 däggdjursarter, inklusive Hartmanns bergszebra, vildhund, svart maned lejon, pangolin och aardvark.

Lägret Mose är en avskild ”by” med nio ”legae” (Tswana-ordet för ”bostäder”) inklusive tre familjelegae, som nås från huvudbyggnaden längs trägångar som vindar genom koger träd och kameltaggar. De är belägna för att säkerställa att var och en är privat och avskild och byggd med naturmaterial från området.

Tswalu erbjuder en fullt inkluderande gästupplevelse:


Privat spel visning fordon med en dedikerad guide och tracker för alla bokningar

Vandringssafaris och naturvandringar, inklusive tolkning av traditionell växtanvändning

Habituated meerkats

Ridning

Fågel tittar

Några av de äldsta bushman stengravyrerna i Afrika

Ett besök på vår samhällsklinik och förskola

Tswalu-stiftelsens forskningsprojekt

Inblandning i alla vilda djur projekt arbete för närvarande på fastigheten

Boende

Alla måltider inklusive en mängd olika matupplevelser från bomamiddagar till sanddynpicknick

Middag på Restaurant Klein JAN

Alla drycker och komplett urval från vår prisbelönta vinlista

Te- och kaffefaciliteter i sviten

Privat bar och gourmetskafferi

Tvättservice och Betjänad

Trådlöst internet och nationella telefonsamtal

Barnens Junior Ranger-program och barnvakt

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

TSWALU The Motse

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor