WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Motse legae

(9 enheter / villor)

Lägret Mose är en avskild ”by” med nio ”legae” (Tswana-ordet för ”bostäder”) inklusive tre familjelegae, som nås från huvudbyggnaden längs trägångar som vindar genom koger träd och kameltaggar. De är belägna för att säkerställa att var och en är privat och avskild och byggd med naturmaterial från området.

Varje halmtak legae har ett öppet utsiktsdäck och starbed som ser över savannen till ett vattenhål som lockar en mängd olika vilda djur. Lyxboende uppfyller högsta standard av estetik och design men är, samtidigt, opretentiös med fokus på enkelhet och komfort. Detta ligger i linje med Tswalus fokus på återställande och bevarande av mark som är ärlig, autentisk och inspirerande.

Motes väcker en stämning av intimitet, tyst och äkthet, en hemtrevlig atmosfär. Interiörerna är svala och rymliga med king size-sängar insvällda i romantiska myggnät och orienterade för att maximera utsikten genom skjutbara glasdörrar. Varje rum har en öppen spis och ett separat omklädningsrum med gott om skåputrymme. Badrummen har skapats med privata trädgårdar, lyxiga badkar och både inomhus och utomhus duschar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

TSWALU The Motse

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor