WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Motse Legae

(6 rum)

En ”by” med bara nio hus (varav tre har ett andra sovrum för barn), The Motse fångar Kalaharis själ i sin design och material. Privata utrymmen flyter enkelt in i vattenhål vyer och bortom savannen.

Arkitekturen i The Motse anpassar sig vackert till naturen för att skapa stunder av värme och svalka, avskildhet och delade minnen. Sovrummen är upplysta av solen som går upp över åsen bakom Motse, och inhemska träd skapar skuggor. Varje rum på The Motse bjuder in dig, precis som Tswalu lockar dig att utforska och undersöka din omgivning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Motse Family Suite

(3 rum)

Lyx är en given när du är på safari på Tswalu. På The Motse bor bara 18 vuxna i nio individuella legae (sviter) gjorda av öken sand, sten och thatch, med alla tänkbara bekvämligheter — öppna eldstäder, utomhusduschar, privata soldäck, rymliga vardagsrum, separata kläd- och studieområden och trådlöst internet.

Vi har tre familj legae (sviter) som har 2 badrum sovrum åtskilda av ett stort vardagsrum och däck.

Vid huvudlodge förhöjda däck runt friformspoolen tillåter du panoramautsikt över Kalahari landskap och ett vattenhål som är populärt bland djurlivet. Här finns en rymlig lounge med matplats, ett bibliotek, ett spa, ett fullt utrustat gym, en imponerande vinkällare och en traditionell boma.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

TSWALU The Motse

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor