WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Dining at Tswalu

Från en sen frukost vid poolen, en picknick i sanddynerna, en fest i boman, eller sundowners och snacks på din privata däck... gästerna kommer att njuta av läckra gourmetmåltider tillagade av Executive Check Marnus Scholly.

Varje ögonblick av varje måltid på Tswalu återspeglar Sydafrikas kulinariska arv och är noggrant utformad för att vara så inkluderande som möjligt. Hållbarhet är nyckeln: vi söker ingredienser från Kalahari och arbetar med lokala leverantörer som delar vår etik med låg effekt.

Vi tror att lyx finns i kontextuella, relevanta smaker snarare än slöseri med överflöd. Vårt matutbud hjälper till att berätta historien om Tswalu — det är inspirerat av och fångar kärnan i Kalahari.

Våra kockar arbetar tillsammans med den sydafrikanska kocken Jan Hendrik van der Westhuizen med Michelinstjärna och vill omtolka de smaker de hittar runt omkring sig och skapa unika smakpunkter vid varje tur. Vårt val av ingredienser är bara halva berättelsen; sammanhanget från vilket de kommer och där de serveras fullbordar bilden.

Tswalu erbjuder ett antal matställen för gäster som kan äta inomhus eller ute, i matsalen eller vid pooldäcket, och kan njuta av deras måltider ibland som passar dem.

Tswalus vinlista har noggrant valts ut från de bästa sydafrikanska vinerna som finns tillgängliga och gästerna kan njuta av mat och vin parningsmenyer.

Alla gäster har nu en gång i livet möjlighet att uppleva Restaurant Klein JAN.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Restaurant Klein JAN

Öppnandet av restaurangen Klein JAN på Tswalu är kulmen på nästan tre års forskning av sydafrikanskfödde kocken Jan Hendrik van der Westhuizen om kulinariska traditioner och ingredienser i de kulturer och samhällen som kallar Kalahari hem. Att skapa Klein JAN har varit Jan Hendriks stora hemkomstprojekt.

Hans vision? Att berätta historierna om Norra Kap regionen på varje tallrik - berättelser som har sina rötter i den gamla visdomen i denna avlägsna, off-the-radar plats av ytterligheter och dramatiska, vidsträckta landskap. Det är en region i Sydafrika där livet bestäms eller mäts genom frånvaro eller förekomst av regn, där resurser under ett år av rikligt lagras noggrant eller bevaras för smalare tider.

Jan Hendrik kände en omedelbar koppling till storheten i Kalahari, och visste att det var dags att lyfta de okända hjältarna i Norra Kapprovinsen och deras överlägsna produkter och produkter till deras rättmätiga plats. Genom att öppna Klein JAN på Tswalu, snarare än i Sydafrikas mathuvudstad Kapstaden, tillsattes äkthet och hållbarhet till satsningen, vilket återspeglar betydelsen av lokala uttryck, proveniens och anskaffning som Jan och hans team har vårdat på Restaurant JAN i Nice, Frankrike, sedan det öppnade 2013

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

TSWALU The Motse

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor