WeTu Analytics

Tenikwa Wild Ways

Upptäck fascinerande fakta om fynbos, dess förhållande till de inhemska Tsitsikamma skogarna och dess kulturella användningsområden i lokalsamhället under en kort vild promenad. Lär dig hur en enkel mal bidrog till upphöjningen av området och byggandet av en historisk kyrka som fortfarande används idag som en hörnsten i Kurlandgemenskapen.

Längs vägen kommer guiderna att förbereda dig för en chans att observera geparderna när dina vägar korsar i fynbos. Gör dig redo att ta några fantastiska fotografier när geparden passerar förbi, njuter av sin speciella tid på dagen. En läcker busk picknick med utsikt över den inhemska Tsitsikamma Forest avslutar denna del av programmet.

Efter att ha eskorterat tillbaka till centrum för en kort paus tar guiderna dig på en guidad rundtur i anläggningen och dess permanenta invånare som kallar Tenikwa hem, för att fotografera och lära sig om de inhemska vilda katterna i Sydafrika och hur de anpassar sig till en föränderlig värld.

Under detta program kommer du att se afrikanska vilda katter, servaler, karakaler, geparder, leopard, Lions samt en mängd lokala djurliv och lära dig mer om det rehabiliteringsarbete som Tenikwa gör, återvänder vilda djur tillbaka till naturen där de hör hemma.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Tenikwa Wild Ways

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor