WeTu Analytics

Kuname Lodge

Helicopter scenic flights

Njut av en absolut och oförglömlig spännande upplevelse med 40 minuters flygning genom den berömda Olifants flodravinen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Beacon Rock

Fira den magnifika utsikten över lowveld från toppen av den högsta utgrödan på Karongwe med en kort klättring tillsammans med en guide. Njut av en solnedsänkning med bakgrunden av Drakensbergs berg samtidigt som du njuter av 360 utsikt över dalen medan du smuttar på dina favoritförfriskningar och picknicksnacks.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Star Gazing

Njut av en avkopplande tid under den ljusa vackra afrikanska himlen.

Lika i en hängmatta medan du lär dig om natthimlen. På sommaren Orion och hans hund Sirius kan ses jaga Taurus och Plejades ett kors himlen. På vintern Scorpio och Corvus är kråkan synlig tillsammans med det ständigt närvarande Southern Cross, Magellanic moln och kol säck. Med planeter som framträdande vid vissa tider på året, ringarna runt Saturnus de många månarna av Jupiter synliga genom bra kikare.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Yoga Sessions

Koppla av i busken med en själfull meditativ yogaupplevelse - Ubuntu Yoga - som är en mild afrikansk smaksatt övning. Avgiften bidrar också till Ubuntu Yoga Project på Nourish Eco Village. (NPO) för att hjälpa till att utbilda lovande lokala kandidater och hjälpa dem att få sin certifiering.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Tree Planting

Lämna ditt arv i Afrika och plantera ett träd i vårt lokala samhälle eller donera ett träd.

En t-shirt ges till dig gratis med varje träd som doneras och lämnar vetskapen om att du har gjort ett mycket positivt bidrag till miljön. Välj mellan ett fruktträd eller inhemskt träd.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Traditional Evening

Gör minnen med din partner eller vänner medan du njuter av en unik traditionell Shangaan afrikansk middag. I synnerhet köket ger oss en tydlig glimt av en kultur och dess folk. Denna roliga upplevelse kommer att lämna dig med en ny uppskattning av kulturell mångfald som går hand i hand med hela upplevelsen och förståelsen av den vackra Shangaan Culture.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Gin Tasting

Upplev gin parning och gin provsmakning för en eftermiddag speciell händelse.

Om du är en gin älskare - upplev gin parning och provsmakning anteckningar med variationer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Interactive Cooking

Ta nöje i interaktiva matlagningskurser av traditionell sydafrikansk mat med våra lokala kockar och få testa dina matlagningsfärdigheter efteråt. Välj mellan afrikanska och traditionella varma afrikaans kök.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Local community visit

Besök vårt lokala samhälle 1 timme bort i en närliggande by.

Denna turné låter dig se hur lokalbefolkningen lever, deras kultur och dagligt program.

Det ger dig också möjlighet att interagera med barnen på gräsrotsnivå och i allmänhet en mycket berikande upplevelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

anti-poaching walks

Passa på att uppleva en gång i livet - första hand anti-tjuvjakt utflykt till fots med en anti-tjuvjakt specialist. Läs mer om spårningsmetoderna och mer om tjuvjakt på vårt dyrbara djurliv. Denna erfarenhet kommer att lämna dig med en tydligare förståelse och oförglömligt minne.
En promenad med Karongwe Private Game Reserve anti-tjuvjakt laget är som att ta ett steg in i en helt annan värld. Det här är inte bara en promenad genom busken. Du går genom busken samtidigt som du är medveten om inte bara det vilda djuret utan också om de så kallade döda zonerna och eventuella bakhåll zoner och flyktzoner. Du blir medveten om en möjlig tjuvskytt kanske väntar på mörker du blir också medveten om var du ska gå och var du inte, du verkligen blir utsatt för hur verkligt detta krig för bevarande verkligen är.

Även om denna promenad är fylld med farorna med inte bara naturen utan även tjuvskyttaren finner du definitivt en känsla av säkerhet med erfarenheten från anti-tjuvjakt laget.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Photographic Workshops

4 timmar uppdelade i 1 timme och 45 minuters lektioner. Varje avsnitt kommer att innehålla en kort guidad praktisk session och tid för frågor.
Uppdelning av lektioner:
- introduktioner
- kamerainställningar
- kamera redskap
- telefon vs kamerafotografering
- typer av sammansättning
- skapa en bild
- bygga en färgstil
- redigera på din telefon
- Lightroom
- redigera på kameran

Deltagare:
- kommer att få arbetsbok
- varje lektion kommer att spelas in
- WhatsApp grupp

Vissa Mer
Vissa Mindre

Spa Treatments

Karongwe Portfolio är stolta över att kunna erbjuda avkopplande afrikanska spabehandlingar.
Från himmelska dofter till örtrenhet är detta unika kroppsutbud av behandlingar fascinerande och spännande lyx.

Afrikanska uppvaknande -
Med inspiration från Marula-trädet och de afrikanska traditionella helande övertygelserna skapades en extremt avslappnande överseende helkroppsmassage.

Afrikansk Vigour -
En varm aromblandning infunderad med cirkulationshöjande eteriska oljor kombineras med en djupvävnadsmassage som lindrar djupa spänningar i muskeln.

Body exfoliering -
Våra förberedande kroppsskrubb är gjorda av 100% naturlig blandning av växtväxter för att försiktigt och effektivt eliminera döda hudceller.

Body Wrap -
Låt ditt sinne glida av medan du är inslagna i ett tröstande kuvert av doftande oljor och afrikanska kroppsinpackningar från vårt terapeutiska sortiment.

Thera Naka viktig vård ansiktsbehandling -
Påverkad av naturen och fokuserad på att naturligt förbättra hudens tillstånd.

Hand ritualer - Perfekt för hårt arbetande händer - upplev helande touch.
Foot ritual - Den själfulla resan tar dina fötter genom en pelargon- och tallsockerexfoliering medan du blötlägger i örtsaltbadet.

African Wood Massage - Mimicking de rytmiska mönstren i en afrikansk dans, är Thera Naka signaturmassage utformad för att slappna av och återställa din trötta kropp.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Kuname Lodge

Förnamn
Efternamn
E-mailadress
telefonnummer
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor