WeTu Analytics

African Bush Camps Migration Expeditions

Rymden är den nya lyxen och Migration Expeditions erbjuder just det — det otroliga lugn som kommer från att blicka mot horisonten och ha utrymme för dig själv. Migration Expeditions är African Bush Camps första fastighet belägen i Nxai Pan National Park, Botswana. Nxai Pan är en av Makgadikgadis naturliga saltpannor och ligger på nationalparkens norra gräns.

Migrationsexpeditioner är öppet från december till slutet av mars och nås via väg eller helikopter från Maun. Den intima lägret består av 6 canvas tält som ligger på låga däck med eget badrum och skopa duschar, och två huvudområdet tält som består av loungen och matsalarna.

Nxai National Park är betydelsefullt för Botswanas ikoniska zebra migration som för stora hjordar av zebror och andra växtätare in i området. Utseendet på migrationen ger en ökning av rovdjursaktiviteten.

Aktiviteter inkluderar besök på Baines' Baobabs (ett kluster av magnifika upp och ner träd som ligger i utkanten av Kudiakam Pan. Dagliga speldrivenheter erbjuds också och ger safari-besökare chansen att se fantastiska möjligheter till flyttfågelskådning, stora elefanttjurar, det ikoniska Kalahari-lejonet, geparden, prickig hyena och oryx.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

African Bush Camps Migration Expeditions

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor