WeTu Analytics

African Bush Camps Migration Expeditions

Game Drives

Morgon och eftermiddag spelenheter erbjuds och ger safaribesökare chansen att se fantastiska flyttfågelskådningsmöjligheter, stora elefanttjurar, det ikoniska Kalahari-lejonet, geparden, spotted hyena och oryx.

Den zebra-migration som anländer till Nxai Pan National Park är en stor attraktion på en Nxai Pan safari mellan december och mars varje år, under regnperioden. Zebrorna kommer från Linyanti och Chobe National Park regionen, till Nxai Pan och tillbaka, totalt 1000 km. Det är den längsta migrationen i Afrika, allt för näringsrika, välsmakande gräs i pannan. Rovdjur följer zebror och andra växtätare och byten på de svaga och yngre besättningarna. Allt detta gör för mycket spännande spel enheter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Baines’ Baobabs

Baaines Baobabs är ett kluster av gamla baobabträd på en liten ö med utsikt över KudiaKam Pan. Dessa berömda baobabs, även känd som de sju systrarna eller de sovande systrarna, har blivit ett måste att se i Nxai Pan National Park och har till och med besökts flera gånger av prins Charles.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Birding

Med mer än 200 fågelarter registrerade och livsmiljöer som sträcker sig från akacia buske till gräsmarker och mopanskog, är Nxai Pan en framstående fågeldestination. Mellan november och april är de flyttande fåglarna runt och många fåglar föder upp och visar upp sin avelsdräkt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Photography

Nxai Pan erbjuder fotografiska möjligheter för både amatörfotografer och professionella fotografer. Pannans unika vita damm skapar en distinkt. Elefanterna i området är föremål för många fotografier, kastdamm är dem i den vita jorden, vilket ger dem deras berömda spöklika utseende. När de rusar till vattenhålet orsakar de moln av damm som skapar en vacker fotografisk miljö och på kvällen blir de silhuetter i livliga solnedgångar. Om du letar efter actionfotografering väntar rovdjur runt pannan på dig!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

African Bush Camps Migration Expeditions

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor