WeTu Analytics

Embalakai Camp

Bästa platsen för den stora Wildebeest Migration:

Embalakai läger ligger på kanten av en liten biflod till floden Grumeti, under stora akacia tortilis träd. Denna ström har vattenpooler större delen av året, vilket gör lägret mycket aktivt med vilda djur året runt. Det är vanligt att sitta i lägret och se hjordar av zebra och gjudebeest passera förbi. Ett bra läge för att visa Serengeti Wildebeest Migration.

Centralt beläget i Serengeti

Det viktigaste inslaget i Embalakai läger är dess mycket centrala läge. Lägret är ca 35 minuter norr om Seronera landningsbana, nära avstängning till västra korridoren eller till de norra områdena. Kontrollera exakt plats på 2.314282S 34.862425E. Det är också en mycket bra halvvägs stopp för gäster som reser från området krater till norra Serengeti eftersom det är bara 2 timmars bilresa till Kogatende. Det perfekta stället att bryta resan i en fantastisk och avlägsen plats. Embalakai Camp är bara en timmes bilresa till Kirawira i västra Serengeti, ca 43kms.

Lägret är perfekt för ballongsafaris

Ditt Balloon Safari äventyr börjar tidigt på morgonen när du avgår från lägret. Det är fortfarande mörkt och du kan ha tur att se nattdjur på väg till uppskjutningsplatsen som ligger nära Embalakai läger.

Vi ligger nära Retina Hippo Pool:

Embalakai Camps ligger mycket nära Retina Hippo pool. Poolen är bara 8.7kms från lägret. Retina Pool erbjuder den bästa flodhäst visning i Serengeti. Den mest unika funktionen och övertygande dragningen för besökare på Retina Pool är att de får lämna fordonet och se flodhästar till fots. Floden här är ca 10 meter ovanför poolen och det är möjligt att klättra till bara några meter från cirka 200.

Närhet till floden Grumeti:

Embalakai Camps är bara 95 km förare till Grumeti River utsiktspunkt. Grumeti Woodlands spelar värd för de mest fantastiska vilda skådespel i Afrika. Varje år tar tusentals wildebeest det kalla steget för att korsa det glittrande vattnet i Grumeti River, mittpunkten i Grumeti Woodlands. Floden själv är känd för sin befolkning av gigantiska Nilkrokodiler. Några av dessa förhistoriska monster mäter upp till 17 meter långa och är 70 år gamla!

Miljövänligt:

Embalakai läger fungerar på det mest miljömässigt hållbara sättet. Vi använder energiskapande med låg effekt var vi än kan, minimerar avfallet i lägret. Vi är plastfria så mycket som möjligt, använder soldrivna ljus, återvinna och laddar mer.

Vi använder solenergi och generator av 20KVA för strömförsörjning i vårt läger

Snyggt Tält:

Bygga på trä plattformar med utsikt över Nyobagati floden, en av bifloder till Grumeti floden. Alla rum har en balkong med utsikt.

Badrum: Med varmt rinnande vatten, duschar och spoltoaletter.

Gratis Wi-Fi med stark signal för hela Embalakai Camp förening.

Inklusive drycker: läsk, lokala ölsorter, lokala märken och husets vin.

Avstånd mellan tält:5-10 meter

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Embalakai Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor