WeTu Analytics

Lion Sands Tinga Lodge

Wild Life

Afrika har kallats den största showen på jorden, och Lion Sands presenterar en safari som spelar ut som en höjdpunkter rulle. Vår reserv bevarar 5 000 ha (12 500 ac) av en livsmiljö som är hem till den högsta och mest skiftande koncentrationen av vilda djur på södra halvklotet. Du kommer att se alla Afrikas ikoniska arter — leopard, noshörning, elefant, buffel, giraff, flodhäst och zebra — tillsammans med en stödjande gjutning av inte mindre spännande 137 däggdjursarter och över 450 fågelsorter. Vår safaris presenterar ett äventyr som är vilt, och sedan lite!

Lion Sands är helt privat och erbjuder dig en intim safari upplevelse. Med bara sex gäster till en speltittare och exklusiv traversing på vår reserv, kommer du att ha minimala möten med andra människor. Även om övertygande iakttagelser lockar mer uppmärksamhet är antalet fordon här också begränsat. Detta säkerställer att djuren inte utsätts för stress och att du kan spendera mer tid med dem, observera deras naturliga beteende. Medan du är ute och utforskar, kommer du inte på något sätt att grova det. Din speltittare har vadderade skopsäten, vattentäta enhetshållare, filtar och ponchos — och stannar på en naturskön plats för drycker och snacks.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush Walks

Dessa är våra promenader efter frukost på den vilda sidan. För dem som vill uppleva busken, inte bara observera det, det finns ingen bättre guidad utflykt. Du tappas i den tjocka av saker och alla fem sinnen engagerar... Känn skrubben under dina fötter, rör en sammetslen akaciafröpod, hör sprickan i en gren som indikerar att du inte är ensam, och se spelet visas bara några meter bort — spännande! Detta är också en fantastisk möjlighet att möta de mindre varelserna, ofta missade på safari fordon, och att upptäcka mer om reservatets växter — många med fascinerande medicinska egenskaper och traditionella användningsområden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Food & Wine

Från bomafester till safari förfriskningar, middagar lovar att vara en höjdpunkt — för alla våra gäster, med alla kostbehov, inklusive kosher, tillgodoses. Våra kockar förvandlar lokala recept till moderna rätter, vilket ger dig en smak för södra Afrika. Parat med premiumviner från Cape blir middagar en upplevelse. Våra vinprovningar är också en favorit bland finsmakare och dabblers.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Spa & Wellness

Vår erfarenhet är att vara väl omhändertagen inspirerar en grundläggande känsla av välbefinnande. Och hur bättre att skämma bort än med lyxigt boende, hälsosam mat och spa terapier? Vi föredrar afrikologiska produkter, ingjutit med tron att egenvård ger balans. Så med våra massage, wraps och ansiktsbehandlingar lovar vi en wellness upplevelse som föryngrar din kropp, tysta ditt sinne och vitalisera din själ.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Tinyeleti Treehouse

Låt Sabie River själv välkomna dig till detta oändliga afrikanska landskap. Tinyeleti Treehouse, som översätts till Many Stars, är inte bara en utsiktspunkt varifrån man kan observera den prakt som är Sabiefloden och hela livet den upprätthåller, utan snarare en friluftsinbjudan att ta din plats och bli en del av den.

Tinyeleti Treehouse är fullt utrustat för din avkoppling och du kan förvänta dig alla bekvämligheter av en lyxig vistelse — till exempel möjlighet till en avkopplande huvudmassage. Njut av ditt val av tapas eller en fullständig måltid, och sedan slå dig ner med en cocktail när djuren kommer att dricka i solnedgången.

Däck på 50 m2 rymmer 4 personer, och barnen är välkomna. Vi kommer att förse dig med en fackla, och även om det inte finns någon elektricitet, hittar du några barer med mobilsignal.

Räkna med att höra den ständiga rusningen av livet från Sabiefloden på din tröskel, samt några djur, nattrovdjur och fåglar som flyger in.

Tinyeleti är en oavbruten upplevelse över natten som inte kan replikeras, men det kommer definitivt att återberättas. Det vill säga om du kan hitta orden för att beskriva det. För oss som har kommit hit många gånger om, ja, vi har fortfarande en förlust.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Giving Back

Lion Sands hjälper tillsammans med More Community Trust våra lokala byar i Huntington och Justicia B, och du kan också engagera dig. Ta en communityn, vars intäkter går till våra utvecklingsprojekt här, eller kavla upp ärmarna för att hjälpa till genom våra Get Your Hands Dirty initiativ.

Dessa centrum för utbildning, infrastruktur, hälsa och miljö, och du kan välja det område som passar bäst för dina kunskaper och intressen. Det här är extraordinära sociala upplevelser som tar dig till hjärtat av södra Afrika för att förverkliga dina egna och andras drömmar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Lion Sands Tinga Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor